Zuiverende Reinigingsgel 2 in 1Zuiverende Reinigingsgel 2 in 1Zuiverende Reinigingsgel 2 in 1

Zuiverende Reinigingsdoekjes Garnier Pure Active

Voor als je op zoek bent naar een gemakkelijke reiniging die praktisch en doeltreffend is. De formule is uitermate geschikt voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden. Verwijder effectief make-up op een zachte manier en reinigt de huid van overtollig talg en onzuiverheden.

25 stuks

Product informatie

Voor als je op zoek bent naar een gemakkelijke reiniging die praktisch en doeltreffend is. De formule combineert een antibacterieel bestanddeel met een reinigingstechnologie voor de gemengde tot vette huid met onzuiverheden. Ze verwijdert make-up effectief op een zachte manier, en reinigt de huid van overtollig talg en onzuiverheden.
Gebruik van de Zuiverende Reinigingsdoekjes: Licht de zelfklevende strook op. Neem het doekje en reinig het gezicht. Afspoelen is niet nodig. Sluit onmiddellijk de zelfklevende strook om het uitdrogen van de reinigingsdoekjes te voorkomen.

Ingrediënten

695912 5 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, PEG-100 STEARATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, ZINC GLUCONATE, GLYCERYL STEARATE, MAGNESIUM GLUCONATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, T-BUTYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE (F.I.L.B199738/1).

ONTDEK ONZE BESTE REINIGING VOOR EEN ONZUIVERE HUID

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.