Gember voor je haar geeft een boost | Garnier

ONTDEK DE KRACHT VAN GEMBER

Gember is een verrassend efficiënt haaringrediënt en dat beautyweetje komt niet zomaar uit de lucht vallen. Voelt je haar zwak en fragiel aan? Ziet het er dof en levenloos uit? Wellicht wil je eens gember proberen voor je haar. Deze specerij is een goede bekende in onze keuken of in je kopje thee, minder in het badkamerkastje. Dat gaat vanaf nu vast veranderen. Met behulp van gember kun je jouw uitgebluste lokken namelijk weer nieuw leven inblazen.

Gember 3
Gember 4

WAT IS GEMBER?

Gember (ook wel Zingiber officinale) is een bloeiende plant wiens wortelstok, gemberwortel of gember, wereldwijd wordt toegepast als specerij en in traditionele, alternatieve geneeskunde. Het komt van origine uit Zuidoost-Azië. Duizenden jaren lang gebruiken genezers uit verschillende Aziatische landen de wortel van de gemberplant om een grote variatie aan kwaaltjes te behandelen. Biologische gemberwortel uit India, zo uit het bos gehaald, is ook een essentieel ingrediënt in natuurlijke geneeswijzen. Een ware natuurschat voor vitaliteit. Gember wordt sinds jaar en dag geroemd wegens zijn stimulerende en versterkende eigenschappen. Het doet je haar herleven, laat het weer glanzen en, inderdaad, versterkt het. Wist je dat: ‘De Loving Blends Gember Boost formule verrijkt met een mix van gember en boshoning geeft vermoeid, slap haar nieuw leven’ 

WAAROM IS GEMBER GOED VOOR JE HAAR?

Gember biedt voordelen voor je hele lichaam, van je tenen tot aan je kruin! Vooral wanneer je het toevoegt aan je haarroutine. Denk aan shampoo met gember als ingrediënt. Zo'n product met gember kan je haar helpen herstellen zodat je weer veerkrachtige, glanzende lokken krijgt. In dit artikel gaan we dieper in op het hoe en waarom achter gember als bijzonder beautygeheim. Ja, gember als bestanddeel in doeltreffende haarproducten. Wist je dat: ‘De wortel van de gemberplant al eeuwenlang door heel Azië gebruikt wordt om een grote variatie aan kwaaltjes te behandelen?’

Gember 5
Gember 6

GEMBER GEBRUIKEN IN JE HAARROUTINE

Vanwege de herstellende krachten van gember en zijn eeuwenoude reputatie voor het herstellen van vitaliteit sluit het ingrediënt naadloos aan bij de Loving Blends Gember-lijn van Garnier. Bijvoorbeeld bij de revitaliserende shampoo. Deze formules is verrijkt met gember en daarnaast ook boshoning. Speciaal geformuleerd om tegemoet te komen aan de wensen van het meest vermoeide haar dat gevoelig is voor afbreken. Zodat de uitstraling zo snel mogelijk kan transformeren naar gezond en volumineus, met lokken die tot in de puntjes zijn gevoed.

Hoe gebruik je gember?

Heb je het idee dat je haar wel een vakantie kan gebruiken? Met andere woorden, het is dof, levenloos en futloos: probeer dan eens shampoo met gember. Een samenstelling van gember en honing helpt zwak, slap haar zijn kracht terug te winnen. Het reinigt mild en voegt tegelijkertijd de broodnodige hydratatie toe zonder dat het het haar verzwaart. Nog een fijne optie: voeg eens een conditioner met gember-extract toe aan je haarverzorgingsroutine. Een extra dorstlesser voor je haar, zonder dat het vervolgens zwaar aanvoelt. Probeer tot slot Garniers Loving Blends Gember Boost haarmasker voor extra voeding.