Bescherming in de zon voor de meest gevoelige huid | Garnier

N.1 Zonbescherming voor de gevoelige huid*

Sensitive Expert+ is onze beste zonbescherming. De producten beschermen tegen schadelijk UVB, UVA, en lange UVA straling. Daarnaast beschermt het ook tegen de schadelijke effecten van infrarood straling. *Nielsen data Western Europe, units,
MAT wk 52, 2022
UVA UVB straling schadelijke effecten

UV-STRALING EN INFRAROOD STRALING UITGELEGD

UVB straling beschadigt de buitenste lagen van de huid (epidermis) en is verantwoordelijk voor een rode, verbrande huid. UVA straling en lange-UVA straling penetreren dieper in de huid en veroorzaken schade op de lange termijn.

INFRAROOD STRALING

UV-stralen zijn niet de enige schadelijke stralen waar Ambre Solaire producten tegen beschermen. Infrarood straling penetreert de huid nog dieper en kan de vorming van vrije radicalen teweeg brengen. Deze vrije radicalen zijn een oorzaak van vroegtijdige huidveroudering en het verliezen van de stevigheid van de huid.

Infrarood straling in de zon schadelijk en vroegtijdige huidveroudering

GOUDEN REGELS IN DE ZON

 
Smeer vaak en genoeg kids

Veel en vaak smeren

Gebruik genoeg en smeer vaak. Niet alleen wanneer je in de zon bent, maar ook - en juist - voordat je de zon in gaat, na het zwemmen en na het afdrogen. Vergeet niet de meest kwetsbare plekjes zoals je oren, neus, lippen en de achterkant van je nek goed in te smeren.

Vermijd constante blootstelling

Vermijd directe blootstelling aan de zon voor kinderen en baby's. De kwetsbare huid van baby's en kinderen is vatbaarder dan die van volwassenen, dus bescherm die extra goed. Het wordt sterk aangeraden om kinderen onder de drie jaar altijd uit direct zonlicht te houden, zeker in de zomerdagen.

Babysenkinderenindezonbeschermingindezomer

Draag beschermende kleding

Bedek de huid van kinderen goed. Natuurlijk is het belangrijk om kinderen goed in te smeren met zonnebrandcrème, maar beschermende kleding zoals een pet, t-shirt en zonnebril helpen de huid ook beschermen.

Vermijd zon in de piekuren

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon in de piekuren van de dag wanneer de zon het hoogst staat.

Zoninhetzandzonneuren

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.