Skin Coach: ontdek jouw gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine
first fixed slider
DMI SkinCoachAI Landingpage 02 PhoneSelfie intl July2021

Je bent 1 selfie verwijderd van een stralende huid

Start jouw huidanalyse door een selfie te nemen en ontvang een gepersonaliseerde routine voor jouw huidtype en huidbehoeften op basis van de 5 tekenen van een gezonde huid.

20 jaar onderzoek en data van 15.000 gezichten vormen de basis van deze gepatenteerde AI. Met krachtige technologie en eenvoud in gebruik voorziet Skin Coach jou van gepersonaliseerd advies voor jouw huid.

START NU

De 5 tekenen van een gezonde huid

Er zijn 5 tekenen waaraan je een gezonde huid kunt herkennen. Onze gepatenteerde technologie geeft jou een grondige evaluatie van elk van deze tekenen op basis van jouw selfie. Zo ontdek jij de sterke kanten van jouw huid én de perfecte routine om een stralende en gezonde huid te bereiken.
first fixed slider
DMI SkinCoachAI Landingpage 09 PhoneRoutine intl July2021

SkinCoach maakt huidverzorging eenvoudig

Garnier Skin Coach is er om jou te begeleiden door alle tools die je nodig hebt om jouw zoektocht naar de beste huidverzorging te laten slagen. De tool geeft je persoonlijke product aanbevelingen, laat je kennis maken met de belangrijkste ingrediënten voor jouw huid én leidt je naar de juiste tips om jou te helpen een stralende en gezonde huid te bereiken.

Een routine op maat

Garnier Skin Coach zal je een huidverzorginsroutine op maat aanbieden, zodat jij die stralende huid kan bereiken, ongeacht je huidtype, huidskleur en geslacht. We hebben allemaal verschillende huidbehoeften en Skin Coach heeft een gepersonaliseerde oplossing voor ons allemaal.

START NU