Beste conditioner voor jouw haar in 3 stappen | Garnier
2 950x534 Drie verschillende haartypes

Ontdek de juiste conditioner voor jouw haar in 3 stappen.

Wanneer je in het winkelschap kijkt, is het assortiment overweldigend groot: er zijn zoveel soorten conditioners om uit te kiezen. Dat maakt het lastig om de juiste conditioner voor jouw haar te vinden.

Je lokken zijn net zo uniek als jij, maar door te kijken naar de behoefte van je haar vind je de perfecte match: 

• Intense verzorging voor krullend, pluizig of droog haar.

• Lichte voeding zonder je haar te verzwaren.

• Bescherming en hydratatie voor beschadigd haar.

Hoe vind je de beste conditioner passend bij je haartype?

Stap 1: bepaal je haartype
Soms is dit een heel eenvoudige stap. Kijk simpelweg in de spiegel: heb je steil haar, een slag of krullend haar? Krullen hebben vaak extra voeding en verzorging nodig. Ziet je haar er glanzend of juist dof uit? Heb je last van gespleten haarpunten? Dan kun je baat hebben bij extra bescherming en hydratatie voor beschadigd haar.

Stap 2: begrijpen welke conditioner bij jouw haarbehoefte past 
Lang, krullend dik haar kan vocht opnemen als een spons, waardoor het veel hydratatie nodig heeft. Geef je haar wat het nodig heeft met een rijke intensief vochtinbrengende conditioner. Heb je dun, fijn haar, dan is een rijk intensief vochtinbrengende conditioner juist niet de beste optie voor je. Kies in dat geval een conditioner die het haar voedt, zonder het te verzwaren. Breekbaar haar kan wel wat extra liefde en aandacht gebruiken, voor dit haartype kun je het beste een nemen die het haar helpt te herstellen. Stel zo vast wat jouw haarbehoefte is.

Stap 3: een conditioner vinden die specifiek bij je haarbehoefte past
Heb je pluizig of droog haar, kies dan voor een intens voedende conditioner, zoals de Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter conditioner. Heb je fijn haar, wat je niet wilt verzwaren? Probeer dan eens de Loving Blends Voedende Amandelmelk conditioner. Deze conditioner is speciaal samengesteld voor normaal tot lichtdroog haar. Deze formule is geschikt voor dagelijks gebruik en hydrateerd en verzacht zonder je haar te verzwaren. Voor beschadigd of breekbaar haar kun je de Loving Blends Honing Goud conditioner proberen. Deze herstelt het haar en je gespleten haarpunten.

Waarom heb je een conditioner nodig?
Ons haar heeft gedurende de dag een hoop te verduren. Styling, invloeden van buitenaf, ze kunnen allemaal van invloed zijn op hoe je haar eruit ziet. Een conditioner is een goede manier om het haar te voeden en beschadigingen door dagelijkse invloeden te helpen herstellen. Hoe je je conditioner het beste gebruikt, lees je hier.