De voordelen van biologische anti age huidverzorging | Garnier
Lavendel als anti-aging ingrediënt Lavendel als anti-aging ingrediënt

De voordelen van biologische anti-age huidverzorging

Een resultaatgerichte en efficiënte aanpak van de huid begint bij het kiezen voor hoogwaardige ingrediënten. Of het doel van je huidverzorging nu anti-aging is, het boosten van de vitaliteit van de huid of het zorgen voor een gezonde glow. In dit artikel gaan we dieper in op wat anti-aging precies is en wat de voordelen zijn van het kiezen voor biologische anti-age huidverzorging.

Het liefst willen we er jong en vitaal uit blijven zien, maar naarmate we ouder worden, wordt de huid slapper. Wanneer de huid minder stevig en elastisch wordt, ontstaan er rimpels. Anti-aging producten helpen bij het verminderen van deze zichtbare tekenen van veroudering. Voor elk huidverzorgingsproduct geldt dat het product bij jouw huidbehoeften moet passen. Maar ongeacht je huidtype, is er één ding waar je huid je hoe dan ook dankbaar voor is, en dat is voeding.

Nauwkeurig geselecteerde biologische ingrediënten
De ingrediënten in onze Garnier BIO Lavendel Anti-Age Gezichtsolie zijn onder andere olijf-, jojoba-, zonnebloem-, camelina- en arganolie. Samen met essentiële lavendelolie hebben we een gezichtsolie ontwikkeld die ieder huidtype, zelfs het meest gevoelige, voedt.

Essentiële lavendelolie
Als het om huidveroudering gaat, vormt de huid rond de ogen een belangrijk aandachtspunt. Doordat de huid hier dun en delicaat is, worden de tekenen van huidveroudering hier vaak als eerste zichtbaar. De Garnier BIO Anti-Age Oogcrème is speciaal ontwikkeld voor gladdere en heldere oogcontouren en ideaal dankzij de revitaliserende eigenschappen van de essentiële lavendelolie.

Anti-age arganolie
Aanvullend op het gebruik van lavendel zijn er ook andere voedende en versterkende ingrediënten die je in kunt zetten in de strijd tegen huidveroudering. Wat dacht je van Garnier BIO Argan Voedende Dagcrème? De biologische arganolie zit vol voedende lipiden en vetachtige zuren, zoals linolzuur en oliezuur. Deze ingrediënten zijn verzachtend en vooral de droge huid heeft hier veel baat bij.

Goed voor je huid, goed voor het milieu
De ingrediënten van de Garnier BIO range zijn afkomstig van biologische landbouw en hernieuwbare plantaardige bronnen. De hoofdingrediënten van deze lijn worden fairtrade verbouwd, wat wil zeggen dat de producenten een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Dat maakt onze biologische anti-aging huidverzorging niet alleen goed voor je huid, maar ook voor milieu en mens.