De Juiste Haarkleur Voor Jouw Haar
first fixed slider

De juiste haarkleur voor jouw haar

Blond, bruin, zwart, of rood haar? Voor iedere haarkleur heeft Garnier een ruim aanbod aan haarkleuringen, beschikbaar in vele nuances. Alle haarkleuringen van Garnier voeden het haar en bevatten geen ammoniak. Ga op zoek naar de verzorgende haarkleuring met de juiste kleurnuance voor jouw haar. 
haarkleur pagina Content block blond haar

Blond Haar

Voor een zomers blonde look ga je voor de blonde haarkleuringen van Garnier. Ga voor natuurlijk middenblond, of kies voor een donkerblonde of lichtblonde kleur, afhankelijk van je eigen haar en huidskleur. Ontdek de blonde kleur die bij jou past!

Ontdek meer

Bruin Haar

Op zoek naar een kastanjebruine, mahoniebruine, of andere bruine haarkleur? Ga voor een van de bruine haarkleuren van Garnier. Er zijn vele lichtbruine, middenbruine en donkerbruine nuances beschikbaar, dus er zit altijd een kleur tussen die bij je past!

Ontdek meer

haarkleur pagina Content block bruin haar
haarkleur pagina Content block zwart haar

Zwart Haar

Wil je intense zwarte lokken? Kies dan voor een van de zwarte haarkleuringen van Garnier. De zwarte haarkleuren zijn in verschillende nuances beschikbaar, zodat jij jouw ultieme zwarte look kunt creëren. Ontdek de zwarte haarkleur die bij jou past!

Ontdek meer

Rood Haar

Wil je een intense, vurig rode coupe? Of ben je meer op zoek naar een dieprode kleur? Alles is mogelijk met de rode haarkleuringen van Garnier. Kies jouw rode kleur uit de verschillende haarkleuren en creëer jouw ultieme rode look.

Ontdek meer

haarkleur pagina Content block rood haar