Vitamine C | Garnier
first fixed slider

Mogelijk gemaakt door Groene Wetenschap

Garnier's vitamine C range is mogelijk gemaakt door Green Science. Super citrus extracten zijn gecombineerd met vitamine C (een krachtige anti-oxidant) en andere complementaire dermatologisch actieve ingrediënten voor een stralende en egale huid.

LEES MEER

Vitamin C ContentBlock 01 (1)
first fixed slider
1 NEW

STAP 1: MICELLAIR WATER MET VITAMINE C*​

Gebruik ons Vitamine C* Micellair water om je gezicht te reinigen, je make-up te verwijderen en je huid te laten stralen, alles in 1 beweging zonder te spoelen.

*Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT

STAP 2: REINIGINGSGEL MET VITAMINE C*

Vervolgens maak je de huid nat met lauw water. Masseer onze Vitamine C* Reinigingsgel zachtjes in op de huid en spoel af. ​

Onze reinigingsgel zorgt voor een stralend effect en is verrijkt met Glycerine en Vitamine C*. De gel hydrateert en verheldert, voor een egale en stralende huid – daarbij behoudt het de natuurlijke vochtbarrière.

BEKIJK PRODUCT

2 NEW
3 NEW

STAP 3: VITAMINE C SERUM

Breng daarna 1 gevulde pipet van ons Vitamine C* dagserum aan en ‘s avonds 3-4 druppels van ons Vitamine C* nachtserum.

De serums bevatten de ingrediënten, Vitamine C*, niacinamide en salicylzuur. Deze ingrediënten helpen de zichtbaarheid van pigmentvlekken te verminderen en geven de huid een glow.

*Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT

BEKIJK PRODUCT

STAP 4: VITAMINE C* OOGCREME​

Breng vervolgens de Vitamine C* oogcreme aan op de oogcontouren. Dep en smeer de crème rondom de contouren.

De Glow Booster Oogcrème bevat 4% niacinamide, caffeïne, Vitamine C en bananenpoeder, en geeft de ogen een glow boost en vermindert de effectieve tekenen van vermoeidheid en huidveroudering.

*Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT

1 NEW oogcreme
5 NEW

STAP 5: GARNIER BIO DAGCREME EN/OF GARNIER SERUM-IN-CRÈME​

Daarna kan de Garnier Bio Dagcrème met de Garnier Vitamine C* of de Serum Cream met Vitamine C* en SPF 25 als combi worden gebruikt om de huid te hydrateren. Door beide producten te gebruiken krijgt je huid een glow boost, straalt de doffe huid en worden de pigmentvlekken verminderd.

Onze hydraterende & biologisch gecertificeerde dagcrème is verrijkt met Vitamine C* + Citrus voor een gevoede, gladdere en stralende huid dag na dag.

* Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT

BEKIJK PRODUCT

STAP 6: VITAMINE C* GLOWY UV FLUID​

Als laatste sluit je de dagelijkse Garnier vitamin C* routine af met onze Vitamine C* Glowy UV Fluid met SPF 50+. Een egaliserende formule met een lichte tint voor een stralend effect zodat jij goed de dag doorkomt.

*Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT

6 NEW
7

TREATMENT: VITAMINE C* GEZICHTSSMASKER​

Geef jezelf een verwenmomentje van 15 minuten met ons Vitamine C* gezichtsmasker. Het masker is verrijkt met Vitamine C en Hyaluronzuur, voor een stralend effect van jouw huid.

De huid ziet er intens gehydrateerd en stralend uit en voelt soepeler. Het masker is geschikt voor een gevoelige huid.

*Een afgeleide van Vitamine C

BEKIJK PRODUCT