Nutrisse voedende haarverf voor een mooie haarkleur | Garnier

ONTDEK DE VOEDENDE NUTRISSE CRÈME HAARKLEURING

Garnier Nutrisse Crème permanente haarverf betekent gevoed haar en daardoor een mooiere haarkleur. Nutrisse Crème is verrijkt met 4 oliën: avocado-, olijf-, karité- en cranberry-olie. Deze 4 oliën omhullen de haarvezel, wat zorgt voor extra voeding en sterker haar. Diep gevoed haar neemt de kleur niet alleen beter op, het houdt de kleur ook langer vast voor een rijke en mooiere kleur. Door de conditioner voelt je haar zacht en gezond aan. Nutrisse Crème haarverf dekt 100% van de grijze haren. Zelfs de meest hardnekkige grijze haren worden gekleurd. 
De rijke crème van Nutrisse Crème drupt niet en is makkelijk aan te brengen. De frisse geur maakt het kleuren van het haar extra prettig.

BELANGRIJK: Staat deze haarkleur je goed? Ga na of deze geschikt is voor jouw haar. Bekijk de productpagina van de haarkleur voor meer informatie.

ONTDEK DE KLEUREN EN NUANCES VAN NUTRISSE

ALLE KLEUREN

Zo ontdek je jouw perfecte haarkleur met Color Match

Stap 1: Vertel ons meer over jouw haar

Wat is je huidige haarkleur? Heb je grijs haar? Met de informatie over jouw haar kunnen we de beste kleur-match voor jou vinden. Ontvang jouw gepersonaliseerde aanbevelingen met behulp van de Color Match expert tool!

Stap 2: Waar ben je naar op zoek?

Vertel ons meer over de kleur die je wilt bereiken. Of je nu voor een volledig nieuwe look wilt gaan of je huidige haarkleur subtiel wil verrijken, er is altijd een Garnier haarkleuring die bij jou past.

Stap 3: Test jouw aanbevolen haarkleuringen direct virtueel!

We bieden je een gepersonaliseerde selectie van kleuren aan, gebaseerd op jouw wensen en huidige haarkleur. Gebruik de Virtual Try-On tool om meteen te bekijken hoe de haarkleuren jou staan met behulp van de camera van jouw mobiele telefoon.

Wat zit er in Nutrisse?

Ontdek de ingrediënten die helpen om Nutrisse een prettige haarkleur-formule te maken.
STAP 1: VOORBEREIDING

· Haal de ring van de crèmekleuring tube en schroef de dop volledig terug op de crèmekleuring om de bescherming te doorboren.
· Verwijder de dop en knijp de hele inhoud van de tube crèmekleuring in de opbrengflacon.
· Draai de dop van de opbrengflacon en schud het mengsel gedurende 30 seconden.
· Breek het uiteinde van de punt van de opbrengflacon om spatten te voorkomen.

Nutrisse avocado 2 Content Blok
Inhoud van een Nutrisse Crème haarkleur verpakking
STAP 2: AANBRENGEN

Optie 1: Het haar volledig kleuren
· Breng de kleuring aan met behulp van de opbrengflacon. Begin bij het haaraanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar.
· Verdeel het mengsel over de lengten en punten van het haar. Masseer het goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig wordt verdeeld. 
· Laat de kleuring 25 minuten inwerken. Heb je veel grijs haar of erg resistent haar? Laat de kleuring dan 35 minuten inwerken.

Optie 2: Uitgroei bijwerken of een kleur dichtbij je natuurlijke haarkleur
· Breng de kleuring aan met behulp van de opbrengflacon. Begin bij de haaraanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar. Laat de kleuring 15 minuten inwerken. Heb je resistent haar of veel grijs haar? Laat de kleuring dan 25 minuten inwerken.
· Verdeel het mengsel over de lengten en punten van het haar. Masseer het goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig wordt verdeeld. 
· Laat de  kleuring 10 minuten inwerken.

STAP 3: SPOELEN EN VERZORGEN

· Houd de handschoenen aan. Maak het haar een klein beetje nat met water en masseer licht om het kleurproduct te laten schuimen. Ga grondig te werk. Spoel hierna het haar goed uit tot het water helder is.
· Breng een royale hoeveelheid verzorgende nabehandeling aan op het haar. Ontspan 2-3 minuten terwijl de verzorging door het haar wordt opgenomen.
· Spoel het haar grondig uit en droog het zoals je gewoonlijk doet. Je bent klaar!

Zelf je haar kleuren met Garnier Nutrisse

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.