Nutrisse voedende haarverf voor een mooie haarkleur | Garnier
first fixed slider

ONTDEK DE VOEDENDE NUTRISSE ULTRA CRÈME HAARKLEURING

Garnier Nutrisse Ultra Crème staat bekend om haar intens voedende permanente haarverf. De formule van Nutrisse Ultra Crème geeft een verbeterde, rijkere kleur met behulp van de color boost technologie. Dit terwijl het de grijsdekking biedt die je bent gewend. De fijne romige conditioner met fruitoliën zorgt voor extra voeding. Deze conditioner herstelt de haarvezel, houdt de kleur vast en beschermt het haar tegen droogheid. Met Garnier Nutrisse Ultra Crème wordt het haar glanzender en sterker. ​
first fixed slider

ONTDEK DE KLEUREN EN NUANCES VAN NUTRISSE

ALLE KLEUREN

Zo ontdek je jouw perfecte haarkleur met Color Match

Stap 1: Vertel ons meer over jouw haar

Wat is je huidige haarkleur? Heb je grijs haar? Met de informatie over jouw haar kunnen we de beste kleur-match voor jou vinden. Ontvang jouw gepersonaliseerde aanbevelingen met behulp van de Color Match expert tool!

Stap 2: Waar ben je naar op zoek?

Vertel ons meer over de kleur die je wilt bereiken. Of je nu voor een volledig nieuwe look wilt gaan of je huidige haarkleur subtiel wil verrijken, er is altijd een Garnier haarkleuring die bij jou past.

Stap 3: Test jouw aanbevolen haarkleuringen direct virtueel!

We bieden je een gepersonaliseerde selectie van kleuren aan, gebaseerd op jouw wensen en huidige haarkleur. Gebruik de Virtual Try-On tool om meteen te bekijken hoe de haarkleuren jou staan met behulp van de camera van jouw mobiele telefoon.

Wat zit er in Nutrisse?

Ontdek de ingrediënten die helpen om Nutrisse een prettige haarkleur-formule te maken.

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.