Haar blond kleuren | Garnier
first fixed slider

WIJ HELPEN BIJ HET BLOND KLEUREN VAN JE HAAR

Vraag jij je af of jij voor een natuurlijke kleur, een koele kleur of een kleur met goudnuance moet gaan? Of twijfel je of jij zelf je haar thuis blond kunt kleuren? Bekijk ons kleurassortiment van blonde kleuren en ontdek onze tips van haarkleuring experts om de haarkleuring te kiezen die het beste bij jou past! Lees ook ons advies zodat jij je haar thuis kan kleuren als een echte expert. 

Vrouw met blond haar

TIPS VOOR BLOND HAAR EN EEN LICHTE HUID

Lichtblonde tinten - denk aan asblond, natuurlijk blond, donkerblond of goudblond - vleien de huid met een koele ondertoon. Ook donkerblonde kleuren zien er natuurlijk uit bij de lichte huid.

TIPS VOOR BLOND HAAR EN EEN GEMIDDELDE HUIDSKLEUR

Elke blonde kleur is een match voor een huid met een neutrale ondertoon, of het nou een volledig blonde kleuring is of een highlights effect.

Vrouw met blond haar
Vrouw met blond haar

TIPS VOOR BLOND HAAR EN EEN DONKERE HUIDSKLEUR

Warme tinten zijn de gouden standaard voor de donkere huid. Blonde haarkleuringen met warme tinten zoals honing, caramel of beige, versterken de donkere huid met gouden accenten. Koelere tinten zijn ook mogelijk, maar hoe dichter de tint naar platinum- en asnuances gaat, hoe groter is de kans dat de huid er wat dof zal uitzien.

ONTDEK DE KLEUREN BLOND

ALLE KLEUREN