Over Garnier | Garnier
first fixed slider
Over garnier pagina content block geschiedenis

ONZE GESCHIEDENIS

Garnier is in 1904 opgericht in Frankrijk en vernoemd naar oprichter Alfred Amour Garnier. Het begon allemaal met een haar lotion op basis van plant-extracten: La Lotion Garnier. Vanuit daar breidde Garnier zijn expertise steeds verder uit en heeft zich over de afgelopen eeuw stapje voor stapje ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid. Het assortiment bevat inmiddels schoonheidsproducten binnen onder andere haarverzorging, haarstyling, haarkleuring, huidverzorging en zonnebrand.

ONZE KRACHT KOMT UIT DE NATUUR

Garnier is befaamd voor het gebruik van de verzorgende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten, zoals vruchten, zaden en bloemen voor haar- en huidverzorging. De geavanceerde kennis van Garnier zorgt ervoor dat de kracht en het effect van de actieve ingrediënten volledig worden onttrokken uit hun natuurlijke bronnen.

Over garnier pagina content block kracht natuur
Over garnier pagina content block authentieke schoonheid

AUTHENTIEKE SCHOONHEID

Moderne schoonheid staat voor natuurlijke en gezonde schoonheid. Je wordt de mooiste versie van jezelf door gebruik te maken van eenvoudige verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten voor een stralende, zachte huid en gezond haar.

DUURZAME SCHOONHEID

Garnier maakt schoonheid toegankelijk voor mannen en vrouwen wereldwijd en reduceert tegelijkertijd de impact op het milieu. Garnier streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame bronnen, de invloed van onze verpakkingen op het milieu te reduceren en het ecologische profiel en de biologische afbreekbaarheid van onze formules te verbeteren.

Lees hier meer over ons commitment ten aanzien van duurzaamheid.

Over garnier pagina content block duurzame schoonheid
Over garnier pagina content block schoonheid voor iedereen

SCHOONHEID VOOR IEDEREEN

Garnier is een internationaal haar- en huidverzorgingsmerk met sub-merken in verschillende categoriën. Door het aanbieden van inovatieve producten voor iedere behoefte van mannen en vrouwen overal in de wereld, maken we schoonheid toegankelijk voor iedereen.