Sensitive Expert
first fixed slider

SENSITIVE SKIN EXPERT +

Ontdek onze Sensitive Skin Expert+ range met een zeer hoge bescherming SPF 50+. Het biedt een unieke combinatie van huidverzorging en zonbescherming, en biedt zeer hoge bescherming voor jouw huid. Onze producten zijn geformuleerd om een zeer hoge (SPF 50+ is zeer hoog) bescherming te bieden tegen schade door de zon en zijn verrijkt met krachtige ingrediënten zoals ceramide. Ze zijn speciaal ontworpen voor het lichaam en bieden effectieve bescherming voor alle huidtypes. Lees altijd de voorzorgsmaatregelen goed door voor gebruik voor de juiste zonbescherming.​
dmi as sensitiveadvanced ceramideprotect social surf1 intl oct22

SENSITIVE EXPERT+​​

• Zeer hoge bescherming tegen UVB- (SPF 50+), UVA- en lange UVA stralen. Voor volwassen en kinderen.

• Hypoallergene zonnebrand is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor een gevoelige huid.

• Multi-resistente zonbescherming: Zeer bestand tegen water, anti-zand, zout en zweet.

• De formules zijn verrijkt met ceramides, en helpen de natuurlijke huidbarrière te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals (lucht)vervuiling.

Wat voegt ceramide toe aan zonnebrandcrème?​

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat UV-stralen de hydratatie van de huid beïnvloeden en de functie van de huidbarrière verzwakken, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van een afname van het niveau van ceramide, lipiden die aanwezig zijn in huidcellen. Daarom hebben we bij Ambre Solaire een nieuwe technologie ontwikkeld: Ceramide Protect. Deze formules in de Sensitive Expert+ range bieden optimale UVA- en UVB-bescherming, terwijl ze tegelijkertijd de huidbarrière helpen beschermen en versterken.

sensitive expert  content block 2
Generative Fill

SPF, waar hebben we het over? ​

SPF staat voor Sun Protection Factor, ofwel de maatstaf voor het vermogen van een formule om zonnebrand te voorkomen. UV-filters zijn er in twee soorten:

• UVB-filters, die de huid beschermen tegen UVB-stralen, de belangrijkste oorzaak van zonnebrand en huidkanker.

• UVA-filters, die bescherming bieden tegen UVA-stralen, die bekend staan om het versnellen van huidveroudering.

De mate van bescherming die SPF biedt, heeft betrekking op de UVB-bescherming die het biedt. Onze Sensitive Advance-range maakt gebruik van een combinatie van zonnefilters om efficiënte dekking te bieden tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Daarnaast zijn de formules ook geschikt voor een zeer gevoelige huid.

Hoe kies je zonnebrandcrème voor kinderen?​

Zonnebrand tijdens de kindertijd verhoogt het risico op huidkanker. We bevelen aan een zonnebrandcrème voor kinderen met SPF 50+ te gebruiken met een formule die speciaal ontworpen is voor hun gevoelige huid. Het is handig als het gemakkelijk aan te brengen is en zeer bestand is tegen water, zweet en zand om optimale bescherming te bieden tijdens een dag spelen in de zon.

Laat hen echter niet te lang in de zon blijven, vooral niet tijdens de piekuren van de dag. We raden aan een zonnebril en beschermende kleding te dragen en regelmatig en royaal zonnebrandcrème opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden.

Onze gevoelige Sensitive Expert+ kids lijn is speciaal ontwikkeld om je kind te beschermen tegen de zon.

Baby's en kinderen uit direct zonlicht houden.

sensitive expert  content block 1
producten

GARNIER AMBRE SOLAIRE SUPER UV RANGE:​​

• Hypoallergeen
• Zeer hoge bescherming tegen UVB- (SPF50+), UVA- en lange UVA stralen
• Geschikt voor alle huidtypes en huidtinten
• Zeer waterresistent
• Onze gevoelige Sensitive Expert+ kids lijn is Anti-zout, Anti-zand & Anti-zweet
• Getest onder dermatologische controle
• Garnier is gecertificeerd door Cruelty Free International