Haarverzorging voor alle Haartypen | Garnier
first fixed slider

Haarverzorging voor alle haartypen

Heb jij normaal haar, droog haar of last van een gevoelige hoofdhuid? Bij Garnier snappen we dat ieder haartype unieke verzorging nodig heeft. Wat je haartype ook is, Garnier heeft speciaal voor jouw haarbehoefte de juiste haarverzorgingsproducten ontwikkeld.

Haartype pagina Mosaic Normaal haar

Normaal Haar

Geen last van droge, gespleten punten of gebrek aan volume? Dan heb je waarschijnlijk normaal. Verzorg je normale haar met de haarverzorgingsproducten van Garnier voor normaal haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Droog haar

Droog Haar

Last van droge lokken en gespleten punten? Dan kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken. Voed en verzorg je haar met de haarverzorgingsproducten van Garnier voor droog haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Beschadigd haar

Beschadigd Haar

Is je haar aangetast en beschadigd? Verzorg en herstel je beschadigde haar met de haarverzorgingsproducten van Garnier die speciaal zijn ontwikkeld voor beschadigd haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Dof haar

Dof Haar

Last van dof haar? Blaas het weer leven in met de haarverzorgingsproducten van Garnier, speciaal voor dof haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Slap haar

Slap Haar

Is je haar slap en futloos? Geef je haar weer nieuwe energie met de haarverzorgingsproducten van Garnier, speciaal ontwikkeld voor slap haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Pluizig haar

Pluizig Haar

Las van pluizig haar? Tem en verzorg je pluizige haar met de haarverzorgingsproducten van Garnier, speciaal voor pluizig haar.

Ontdek meer
Haartype pagina Mosaic Gevoelige hoofdhuid

Gevoelige Hoofdhuid

Last van een gevoelige hoofdhuid? Dan is de keuze voor de juiste haarverzorgingsproducten extra belangrijk. Ga voor de haarverzorging van Garnier, speciaal voor de gevoelige hoofdhuid.

Ontdek meer