Verpakking Loving Blends Honing Goud Leave-in Crème Verpakking Loving Blends Honing Goud Leave-in Crème Verpakking Loving Blends Honing Goud Leave-in Crème

Herstellende Leave-in Cream Loving Blends Honing Goud

Een herstellende leave-in cream met honing, speciaal ontwikkeld voor breekbaar of beschadigd haar. Voedt, versterkt en beschermt. Maakt je haar makkelijker doorkambaar en in model te brengen. Te gebruiken op nat en (handdoek) droog haar..

200ml

Product informatie

Voedt, versterkt en beschermt het haar tot in de punten
Voedt, versterkt en beschermt het haar tot in de punten. Deze herstellende en voedende crème combineert royal jelly, bijenbalsem en honing. Het heeft een direct verzorgende werking, het is haar is makkelijk te modelleren en voelt zacht aan.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de Leave-in cream elke dag om je haar in model te brengen. Kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt en hoeft niet te worden uitgespoeld. Verdeel de crème over je haar en leg de nadruk op de punten van haar.

Beauty Tips

Voor extra verzorging van je gevoelige gespleten haarpunten, breng een paar druppels van Garnier Loving Blends Honinggoud Herstellend Serum aan

HET HERSTELLENDE RECEPT

De haarverzorging voor breekbaar of beschadigd haar

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.