Huidverzorging voor alle Huidtypen | Garnier
first fixed slider

Huidverzorging voor alle huidtypen

Heb jij een normale huid, een gevoelige huid, of juist een vette huid met onzuiverheden? Bij Garnier snappen we dat ieder huidtype unieke verzorging nodig heeft. Wat je huidtype ook is, Garnier heeft speciaal voor jouw huidbehoefte de juiste huidverzorgingsproducten ontwikkeld.

ONTDEK DE HUIDVERZORGING VOOR JOUW HUIDTYPE

Normale Huid

Geen last van een glimmende huid, onzuiverheden of trekkerig gevoel? Kies voor de huidverzorgingsproducten van Garnier voor de normale huid.

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Normale huid

Droge Huid

Een droge huid kan trekkerig aanvoelen, zeker bij kouder weer. Kies bij een droge huid voor de huidverzorgingsproducten van Garnier die speciaal voor de droge huid zijn ontwikkeld.

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Droge huid

Vette Huid

Last van een glimmende, vette huid? Matteer en zuiver je huid met de huidverzorgingsproducten van Garnier die speciaal voor de vette huid zijn ontwikkeld.

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Vette huid

Gevoelige Huid

Bij de gevoelige huid is het gebruik van de juiste producten extra belangrijk. Verzorg de gevoelige huid met de huidverzorgingsproducten van Garnier,

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Gevoelige huid

Onzuivere Huid

Bij de gevoelige huid is het gebruik van de juiste producten extra belangrijk. Verzorg de gevoelige huid met de huidverzorgingsproducten van Garnier, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Onzuivere huid

Gemengde Huid

Een vette T-zone en in soms last van onzuiverheden? Grote kans dat je een gemengde huid hebt. Kies voor de huidverzorgingsproducten van Garnier, speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid.

Ontdek meer
Huidtype pagina product line Gemengde huid