Micellaire Reinigingsgel Gevoelige Huid 373x488Micellaire Reinigingsgel Gevoelige Huid 373x488Micellaire Reinigingsgel Gevoelige Huid 373x488

Micellair Gel Gevoelige Huid Garnier Micellair

Verwijder make-up, reinig je gezicht van onzuiverheden en verzacht je huid met de Garnier Micellair reinigingsgel. Het reinigt het gezicht, de ogen en de lippen zonder moeite! Deze roze variant is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige!

200ml

Product informatie

Verander je reinigingsroutine – ontdek slim reinigen! Onze Micellaire Reinigingsgel voor de gevoelige huid reinigt de huid en verwijdert make-up in één simpele handeling, zelfs van ogen en lippen. Voor het eerst heeft Garnier de micellaire technologie geïntegreerd in een reinigingsgel, die verrijkt is met natuurlijk druivenextract. Micellen werken als kleine magneten die onzuiverheden, vuil en make-up aantrekken waardoor deze snel en makkelijk verwijderd kunnen worden, zonder hard te wrijven. Hierdoor blijft het vocht in de huid en droogt deze niet uit. De parfumvrije formule verzacht de gevoelige huid.

Breng het met je handen aan op een vochtig gezicht, laat het schuimen met water en masseer het zachtjes in cirkelvormige bewegingen op het hele gezicht. Hard wrijven is niet nodig. Goed afspoelen met water. Ook handig voor onder de douche!

ONTDEK JOUW FAVORIETE MICELLAIR WATER

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.