Zonbescherming voor alle huidtypen | Garnier
first fixed slider

Alle typen Zonbescherming

Je huid beschermen tegen de zon is belangrijk en wij helpen je graag het juiste zonbescherming product te kiezen. Ieder huidtype is immers anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Daarom heeft Garnier zonbescherming producten speciaal voor kinderen, volwassenen, het gezicht en voor de winterzon. Voor alle situaties en elk huidtype heeft Garnier het juiste zonbescherming product. Kies het product voor jouw behoefte uit de verschillende zonbescherming typen hieronder.

ONTDEK DE ZONBESCHERMING VOOR JOUW BEHOEFTE

Kinderen

Je huid beschermen tegen de zon is belangrijk, zeker voor kinderen. Kies daarom voor zonbescherming van Garnier die speciaal ontwikkeld is voor kinderen.

Ontdek meer
Zoninhetzandzonneuren

Volwassenen

Met de zonbescherming producten van Garnier bescherm je jouw huid en kun je optimaal genieten van de zon. Ontdek de zonbescherming van Garnier voor volwassenen.

Ontdek meer
Zonbescherming type pagina product line volwassenen

Gezicht

Je gezicht wordt het meest blootgesteld aan de zon. Het is daarom belangrijk je gezicht extra aandacht te geven als het om zonbescherming gaat. Gebruik hiervoor de producten die speciaal voor het gezicht zijn ontwikkeld.

Ontdek meer
Zonbescherming type pagina product line gezicht

Winterzon

In de winter en met name op wintersport is de huid extra kwetsbaar. Het heeft dan de juiste bescherming nodig om zonnebrand te voorkomen. Kies voor de zonbescherming producten van Garnier die speciaal voor de winterzon zijn ontwikkeld.

Ontdek meer
Zonbescherming type pagina product line wintersport