ONTDEK ONZE ANTI-ONZUIVERHEDEN PRODUCTEN

Voor de beste verzorging kies je een huidproduct dat past bij jouw huidtype of huidprobleem. Ontdek de Pure Active Charcoal producten en maak de juiste keus!

RANGE

 

CHARCOAL

Vette huid, mee-eters? Ontdek nu Pure Active Charcoal van Garnier: de snelste manier om mee-eters te bestrijden! Ontstop poriën met natuurlijk absorberende houtskool, voor een heerlijk schone en gezond uitziende huid!

CLAY

Puistjes, verstopte poriën, glimmende huid? Ontdek nu Pure Active Clay van Garnier: de meest efficiënte manier om onzuiverheden te bestrijden! Voor een dagelijkse oplossing met antibacterieel salicylzuur om puistjes te voorkomen!

ONTDEK DE PRODUCTEN

HOE BESTRIJD JE MEE-ETERS EN PUISTJES MET PURE ACTIVE?

Onzuiverheden, puistjes, mee-eters, acne. Het zijn veel voorkomende huidklachten waar de PureActive producten je mee kunnen helpen!

N. 1 TEGEN ONZUIVERHEDEN* *IRI verkochte units binnen sub-segment Nederland YTD 40, 2019

Mee-eters? Puistjes? Glimmende huid? Pak jouw onzuiverheden nu aan! Vind het Pure Active product dat jou helpt voor een zichtbaar betere en gezonder uitziende huid. De formules met natuurlijke ingrediënten en klinisch bewezen efficiëntie zorgen voor een diepe reiniging. Producten waar jouw huid op kan vertrouwen!

WAT ZIT ER IN?

Ontdek wat de PureActive producten zo uniek maakt van binnen!

VOLG ONS @GARNIERNL