Reinigingsgel met Charcoal | Garnier
 Verpakking Charcoal Reinigingsgel Verpakking Charcoal Reinigingsgel Verpakking Charcoal Reinigingsgel CharcoalCharcoalCharcoal

Charcoal Reinigingsgel Garnier Pure Active

De reinigingsgel met natuurlijke houtskool reinigt de huid, verwijdert onzuiverheden en voorkomt mee-eters. Ideaal voor de dagelijkse reiniging van de onzuivere huid.

200 ml

PRODUCTINFORMATIE

Last van een onzuivere huid? De kracht van natuurlijk houtskool trekt onzuiverheden aan door de natuurlijke kracht van dit ingrediënt. In een handige verpakking met pompje is het een ideale stap in jouw dagelijkse routine naar een egaler, gezondere huid zonder onzuiverheden zoals (jeugd)puistje, mee-eters (blackheads) en overtollig talg.

De Garnier Skin Active Pure Active Charcoal reinigingsgel met natuurlijk houtskool reinigt jouw huid intens en verwijdert onzuiverheden van je huid in een handomdraai. De gelwash voor dagelijks gebruik is verrijkt met houtskool en salicylzuur om onzuiverheden aan te trekken en mee-eters, puistjes en overtollig talg te voorkomen.

Deze reinigingsgel van Garnier Pure Active is het ideale product om je huid dagelijks diep te reinigen. De gel heeft een dubbele werking: het verwijdert zichtbaar overtollig talg en vermindert onzuiverheden terwijl het ook zichtbaar mee-eters vermindert.

Wat doet deze Pure Active Charcoal Reinigingsgel voor jouw huid?
• Verwijdert overtollig talg
• Vermindert onzuiverheden zoals (jeugd)puistjes
• Vermindert zichtbaar mee-eters (blackheads)
• Helpt het terugkeren van mee-eters te voorkomen*

*Tot 2 weken effect, na 4 weken gebruik.

INGREDIËNTEN

967161 3 - INGREDIENTS : AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCO-BETAINE, SALICYLIC ACID, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, COPPER PCA, HEXYLENE GLYCOL, MENTHOL, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PENTASODIUM ETHYLENEDIAMINE TETRAMETHYLENE PHOSPHONATE, PERLITE, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYQUATERNIUM-47, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBITOL, TETRASODIUM EDTA, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B180917/1).

GEBRUIKSAANWIJZING

Stap 1: Maak het gezicht vochtig.

Stap 2: Neem een paar pompjes van de houtskool gezichtsreiniger. Breng de formule aan op het vochtige gezicht en masseer het op de huid met zachte, ronddraaiende bewegingen. Vermijd de oogcontouren en besteed extra aandact aan het voorhoofd, de neus en de kin. Dit is de T-zone van het gezicht waar zich meestal de meeste mee-eters en het meeste talg bevinden.

Stap 3: Spoel de huid grondig na totdat het reinigingsproduct volledig van de huid is verwijderd.

ONTDEK ONZE BESTE REINIGING VOOR EEN ONZUIVERE HUID

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.