Tonic met Aloë Vera | Garnier
Verpakking Botanische Tonic met Aloë VeraVerpakking Botanische Tonic met Aloë VeraVerpakking Botanische Tonic met Aloë Vera

Garnier SkinActive Botanische Tonic met Aloë Vera

De botanische tonic met aloë vera extract verwijdert vuil, onzuiverheden en make-up resten van het gezicht voor een frisse, gereinigde en getonifieerde huid.

formaat
200 ml

PRODUCTINFORMATIE

Deze botanische tonic, verrijkt met aloë vera extract, zorgt voor een frisse en getonifieerde huid. De tonic verwijdert de laatste make-up resten, onzuiverheden en vuil van het gezicht voor een perfect schone huid. De tonic is ontwikkeld voor de normale tot gemengde huid. De dermatologische geteste formule is zacht voor de huid en efficiënt in gebruik.

Na het gebruik van de tonic zijn de laatste make-upresten en vuil van het gezicht verwijderd en voelt de huid fris aan.

INGREDIËNTEN

967271 10: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF, JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT, WATER/GRAPE FRUIT WATER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, CAPRYLYL, CAPRYL GLUCOSIDE, SALICYLIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE (F.I.L. B198916/1)

GEBRUIKSAANWIJZING

Stap 1: Verwijder make-up en vuil van je gezicht met je gebruikelijke reiniger.

Stap 2: Neem een wattenschijfje en doordrenk deze met de tonic.

Stap 3: Reinig je gezicht met behulp van het wattenschijfje. Begin aan de buitenste randen van het gezicht en werk naar binnen toe. Besteed extra aandacht aan het voorhoofd, de neus en de kin. Dit is de T-zone van je gezicht, waar zich vaak het meeste vuil bevindt.

Stap 4: Breng, afhankelijk van het moment van de dag, een dagcrème of een nachtcrème aan op je gezicht voor een goede hydratatie van de huid.

ONTDEK ONZE NATUURLIJKE PRODUCTEN

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.