Anti-Puistjes gezichtsreiniger voor duurzamer reinigen | Garnier
GARNIER ECOM SOAP CHARCOAL FRONT 04 3000x3000pxpng masterGARNIER ECOM SOAP CHARCOAL FRONT 04 3000x3000pxpng masterGARNIER ECOM SOAP CHARCOAL FRONT 04 3000x3000pxpng master Voorkant verpakking Anti-Puistjes Solid BarVoorkant verpakking Anti-Puistjes Solid BarVoorkant verpakking Anti-Puistjes Solid Bar Achterkant verpakking Anti-Puistjes Solid BarAchterkant verpakking Anti-Puistjes Solid BarAchterkant verpakking Anti-Puistjes Solid Bar Modelbeeld 1 Anti-Puistjes Solid BarModelbeeld 1 Anti-Puistjes Solid BarModelbeeld 1 Anti-Puistjes Solid Bar Modelbeeld 2 Anti-Puistjes Solid BarModelbeeld 2 Anti-Puistjes Solid BarModelbeeld 2 Anti-Puistjes Solid Bar

Garnier Pure Active Charcoal Anti-Puistjes Solid Bar

Gezichtsreiniger en bovenlichaamreiniger tegen puistjes en onzuiverheden. Ook geschikt voor de acnè gevoelige huid. Deze anti-puistjes bar is een duurzamer alternatief voor gezichtsreinigers in een plastic tube. Goed voor jou, én goed voor de wereld.

formaat
100 gram

PRODUCTINFORMATIE

Last van puistjes in het gezicht of op je rug? Deze innoverende Charcoal Solid Bar van Garnier PureActive met actieve houtskool onderneemt actie en vermindert puistjes binnen één week*.

De klinisch bewezen effectieve anti-puistjes solid bar met charcoal is speciaal geschikt voor de acné gevoelige huid en is te gebruiken voor zowel het gezicht, de nek als de rug. Deze reinigende solid bar heeft een anti-puistjes werking, waardoor gezichtspuistjes en lichaamspuistjes verminderen in 1 week tijd*. Omdat zowel gezicht, hals als de rug gezuiverd kunnen worden van puistjes is de charcoal solid bar uitermate geschikt voor onder de douche.

Deze huidreiniger is een duurzamer alternatief vergeleken met veel andere gezichtsreiniging producten, omdat de formule niet in een plastic tube zit. Zo kun jij plastic afval besparen. Daarnaast is 96% procent van de bar afkomstig van natuurlijke bronnen.

Het resultaat
Na één keer gebruik zijn onzuiverheden in het gezicht verwijderd en ziet de huid er in de nek/rug er schoon en gezuiverd uit.**
Na één week gebruik lijken puistjes in het gezicht, de nek én de rug minder zichtbaar**

*Klinische studie onder 55 vrijwilligers. Gebasseerd op inflammatoire en retentionele laesies voor het gezicht en retentionele laesies voor de rug.
**Zelfevaluatie door 55 vrijwilligers na het product gedurende 1 week gebruikt te hebben.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dagelijks aanbrengen. Breng de solid bar direct aan op een natte huid en masseer deze goed in totdat het gaat schuimen, net zoals met reguliere zeep. Spoel direct af met lauwwarm water.

Vermijd de huid rondom de ogen. Bij contact met de ogen, deze onmiddellijk en overvloedig uitspoelen met water.

INGREDIËNTEN

SODIUM PALMATE • SODIUM COCOATE • AQUA/WATER • GLYCERIN • PARFUM/FRAGRANCE • PERLITE • ZINC PCA • SODIUM CHROLIDE • SODIUM HYDROXIDE • CHARCOAL POWDER • TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE • SALICYLIC ACID (F.I.L C271039/10).

Ecologische & sociale impact​

Garnier zet zich voortdurend in om de ecologische en sociale impact van haar producten te verminderen tijdens hun gehele levenscyclus, dus inclusief gedurende de productie- en gebruiksfase. Daarnaast streven wij ernaar om jou op een transparante manier toegang te geven tot deze gegevens, zodat jij beter geïnformeerde beslissingen kunt maken over welke producten je aanschaft. Daarom lanceert Garnier het Product Impact Labelling Systeem.​ Om zo transparant mogelijk te zijn is deze methode ontwikkeld met de hulp van onafhankelijke wetenschappelijke experts en de gegevens zijn gecontroleerd door het onafhankelijke Bureau Veritas.​ Wil je meer te weten komen over hoe wij de algemene ecologische impact van onze producten bepalen, bekijk meer informatie hieronder.​

Algemene ecologische impact​

CO2 voetafdruk​

g(1) per gebruik ( g per 10mL)

Watervoetafdruk​

(2) per gebruik ( per 10mL)

Productie voorwaarden

Vervaardigd in Frankrijk in een maatschappelijk verantwoordelijke fabriek

Afvalterugwinning:

Hernieuwbare energie:

(3)

Ecologische impact van de verpakking​

Percentage gecertificeerd FSC®/PEFC papier of karton:

(4) (3):

(5) (4) :

Navulbaar of vulbaar ​:

Sociale impact van het product​

De ingrediënten en bestanddelen van dit product zijn afkomstig van leveranciers die toegewijd zijn om de fundamentele principes van de VN omtrent arbeidsomstandigheden te respecteren.​

Om meer te ontdekken over onze evaluatiemethode en wat we doen om onze ecologische en sociale impact te verbeteren, klik op onderstaande link.

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.

  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 265ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;