Vind de juiste Olia haarkleuring voor jouw haar | Garnier
4 950x543 4 768x432

Vind de haarkleur die bij jou past!

Is je haarkleur aan verandering toe? De perfecte metamorfose begint met de juiste verf. 4 tips bij het kiezen van de juiste Garnier Olia haarkleuring.

Volg deze 4 tips om de haarkleuring te vinden die bij jou past
Wil jij een nieuwe haarkleur kiezen? Er is een breed kleurenpalet om je keuze uit te maken. Kies een kleur die bij je persoonlijkheid past. De permanente haarkleuringen van Garnier Olia voeden het haar tijdens het kleuren. Dit komt doordat deze haarkleuringen op oliebasis zijn, zonder ammoniak. Met 32 verschillende tinten van extra lichtblond tot nacht zwart is er altijd een perfecte match. Deze 5 tips helpen je op weg. 

1. Kies een kleur die bij je persoonlijkheid past

Het bepalen van de juiste kleurnuance is essentieel bij het kiezen van een nieuwe Garnier Olia haarkleuring. Een huid met een warme ondertoon vraagt om zachte, karamel- en aardetinten. Denk daarbij aan vurig koper, honingblond of kastanjebruin. Heeft jouw huid een koele ondertoon, dan past een asblonde tint je beter, net als rood of een bruine kleur met een violet ondertoon.

2. Laat je ogen stralen
Je creëert een stralende oogopslag door het contrast tussen de kleur van je ogen en je haarkleur op te zoeken. Groene ogen steken prachtig af bij vurig rode en koper lokken, zoals Garnier Olia 6.60 Intens Rood. Blonde lokken passen mooi bij blauwe ogen. Heb je bruine ogen? Ga dan niet voor een bruine haarkleur die exact de kleur van je ogen heeft, maar zoek ook hier meer contrast door met je haarkleur een paar tinten donkerder of lichter te gaan of kies voor een haarkleur met nuance. 

3. Match jouw style
De juiste haarkleur past bij jouw stijl, maar onderstreept ook je persoonlijkheid. Heb jij een uitgesproken karakter en hou je van gewaagde kleuren, ga er dan gewoon voor. Bij de Garnier Olia haarkleuring zit een gebruiksaanwijzing met een simpel stappenplan, waardoor het thuis kleuren van je haar zo gebeurd is. In een mum van tijd verf je je haar gitzwart of heb je een intens rode coupe. 

4. Gebruik de technologie: virtual try-on
Voor je een haarverf koopt, wil je graag weten hoe de kleur bij je staat. Heb je een haarkleur gevonden die je aanspreekt, dan kun je dankzij de juiste technologie nu direct thuis uittesten. Er is een live try-on modus, waarbij je door middel van de webcamera direct ziet hoe iedere haarkleur er bij jou uit ziet. Daarnaast kun je ook een foto uploaden, waarbij je haarverf bij jezelf kunt bekijken. De tool kun je vinden op de productpagina's van Garnier Olia.