Gezichtsreiniging met natuurlijke ingrediënten | Garnier
first fixed slider
Botanicals content block image

#Natuurlijk Garnier

Onze Botanische lijn met gezichtsreinigings- & verzorgingsproducten bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die voornamelijk van plantaardige herkomst zijn. De overige 4% bestaat uit ingrediënten die een plezierige zintuigelijke ervaring en goede conservering van onze formules garanderen. De formules bevatten geen parabenen, geen siliconen en geen synthetische kleurstoffen.

Ontdek de verschillende routines:

De verzachtende kracht van de rozenwater routine voor de gevoelige huid, de verzorgende en voedende kenmerken van de bloemenhoning routine voor de droge huid, het hydraterende en verfrissende effect van de aloë vera routine voor de normale tot gemengde huid, en de zuiverende eigenschappen van de groene thee routine voor de gemengde tot vette huid.

Kies een ingrediënt en ontdek het verhaal

Botanicals Mosaic Rozenwater

ROZENWATER

Verzacht de droge en gevoelige huid. Rozenwater is een belangrijk ingrediënt en werkt harmonieus samen met onze formules. Rozenwater staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Deze huidverzorgingsroutine, verrijkt met rozenwater, verzacht en hydrateert de meest gevoelige huidtypes.

Botanicals Mosaic Groene Thee

GROENE THEE BLADEREN

Hydradeert en matteert de gemengde tot vette huid. Groen Thee is een actief ingrediënt dat gebruikt wordt binnen onze formules vanwege de zuiverende werking. De gezichtsverzorgingslijn verrijkt met Groene Thee extract zorgt ervoor dat de huid er gehydrateerd en gematteerd uitziet.

Botanicals Mosaic Bloemenhoning

BLOEMENHONING

Voedt de droge huid. Bloemenhoning staat bekend om zijn rijke voedingstoffen. Het is een belangrijk ingrediënt dat onze formule verrijkt, voor een verzorgende voeding van de huid. De gezichtsroutine met bloemenhoning voedt en herstelt de droge huid, en laat deze weer zacht en comfortabel aanvoelen.

Botanicals Mosaic Alo Vera

ALOË VERA

Hydrateert en verfrist de normale tot gemengde huid. Aloë Vera is een actief ingrediënt en zorgt voor een intense hydratie, waarna de huid zacht en fris aanvoelt. Aloë Vera is een duurzame grondstof die komt van planten en staat bekend om haar hydraterende eigenschappen.

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.