Gezichtsverzorging verrijkt met rozenwater | Garnier
Vrouw met rozenblaadjes Vrouw met rozenblaadjes

Rozenwater: de werking en de routine

Rozenwater staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Onze botanische lijn, verrijkt met rozenwater, hydrateert en verzacht de droge en gevoelige huid.

Verzachtend en hydraterend
In Marokko ontdekten ze de geheime werking van rozenwater al jaren geleden. In de verzorging van de Botanische lijn van Garnier verrijkt met rozenwater zitten ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor je huid gehydrateerd en verzacht wordt. Die krachtige ingrediënten zijn verwerkt in een reinigingsmelk, tonic, een dagcrème en een 3-in-1 gezichtsbalsem.

Dagelijks te gebruiken
Wil je de kracht van de routine met rozenwater ervaren? Gebruik de reinigingsmelk om je gezicht te reinigen en hydrateer de huid met de dagcrème verrijkt met rozenwater. Doe dit elke ochtend en avond, voor een optimaal resultaat. Jouw huid heeft namelijk twee keer per dag verzorging nodig, voor en na het slapengaan. Garnier heeft ook een 3-in-1 Botanische gezichtsbalsem, verrijkt met rozenwater, die als dagverzorging, nachtverzorging én gezichtsmasker te gebruiken is. Multifunctioneel en in een extra grote pot. Hydrateer en bescherm de huid overdag, verzacht de huid in de nacht en gebruik het als masker voor extra voeding.