Gezichtsverzorging verrijkt met aloë vera | Garnier
ALOE 5 ALOE 4

Aloë vera: de werking en routine

Aloë vera wordt ook wel de ‘silent healer’ genoemd in de botanische literatuur. De geneeskrachtige vetplant heeft onder andere een gunstig effect op je spijsvertering, vetverbranding en de elasticiteit van je huid. En dat laatste hebben onze experts ter harte genomen.

Een soepele en stralende huid
Een vochtarme huid herken je aan een huid die droog aanvoelt. Dit is geen fijn gevoel en bovendien staat een vochttekort in de huid gelijk aan de basis van rimpels. Voor een soepele en stralende huid verwen je jouw huid met een hydraterende crème verrijkt met aloë vera extract. Aloë vera extract komt uit de aloë vera plant en staat bekend om zijn hydraterende en verfrissende werking op de huid. Dit is vaak net wat een huid die vochtarm is en droog aanvoelt nodig heeft! De Aloë Vera Dagcrème van Garnier zorgt ervoor dat je huid een hydratatie-boost krijgt, zodat je huid weer zacht en fris aanvoelt.

Dagelijks gebruik
Je kunt de botanische dagcrème verrijkt met aloë vera iedere dag gebruiken! Voeg het toe aan je dagelijkse beautyroutine en verzorg je huid elke ochtend en avond na het reinigen met de dagcrème, verrijkt met aloë vera. Zo ga jij elke dag fris en fruitig de deur uit!