Blond haar met donkere uitgroei: mooi en makkelijk | Garnier
7 950x543 7 768x432

Blond haar met een donkere uitgroei: makkelijk in onderhoud.

Blond haar met een donkere uitgroei: makkelijk in onderhoud.

Ben je het zat om na het verven je uitgroei bij te houden? Goed nieuws: blond haar met donkere uitgroei staat bijna iedereen en is onderhoudsvriendelijk.

Blond haar met donkere uitgroei
Het is tegenwoordig allang niet meer altijd nodig om je uitgroei direct te verven. Sterker nog, de uitgroei vormt steeds vaker een onderdeel van de totale look. Blond haar met een donkere uitgroei zien we steeds vaker qua haarstijl en bijkomend voordeel is dat het een blijvende trend is die ook nog eens weinig onderhoud vraagt. 

Past deze look bij mij?
Het fijne aan een donkere uitgroei is dat het praktisch bij iedereen staat. Ongeacht je haartype, stijl of huidtype, er is altijd een variant die werkt voor jou. Je kunt kiezen voor een subtiele blondbruine kleur, of misschien past kort blond haar je beter. 
Wil je het zo natuurlijk mogelijk houden, ga dan voor een rommelige boblijn. Dat noemen we ook wel een ‘choppy bob’. Wanneer je van je kapsel een echte blikvanger wilt maken, dan is een gebleekte blonde pixie coupe iets om te overwegen. Welke haarstijl je ook kiest, een donkere uitgroei is bij elke stijl te creëren.  

Hoe krijg ik het effect van donkere uitgroei?
Wanneer je een contrast wilt tussen de uitgroei en de haarpunten, zijn er ontzettend veel opties om dit te bereiken. Balayage, ombre en een soft ombre zijn allemaal kleurtechnieken om aan te geven dat er een verschil tussen onderkant en bovenkant van het haar. Waarbij het haar bovenop duidelijk donkerder is dan de onderkant van je lokken. Ook kun jij je haar blonderen met een van de ontkleuringsproducten van Garnier: Nutrisse D+ of Olia B++. Kleur hierbij alleen de haarlengten en niet de wortels van het haar. 

Welke aanpak het beste werkt, hangt af van de basiskleur die je hebt. Bij bruin haar zul je je haar naar de punten toe wat lichter moeten maken. Daarbij kun je zelf beslissen of je voor een subtiel of duidelijker contrast tussen de haaraanzet en punten gaat. 
Wanneer je momenteel al blond haar hebt en je bent het zat om je uitgroei steeds bij te moeten houden, neem dan een bruintint die je mooi vindt en breng de haarverf aan op de uitgroei en pak ook een paar centimeter meer mee. 
 
Hoe verzorg je dit kapsel?
Om het haar optimaal te verzorgen en te versterken tijdens de kleuring zijn verzorgende ingrediënten in de haarverf onmisbaar. Zeker wanneer het haar gebleekt wordt. Dat doe je door te kiezen voor een haarverf die het haar niet alleen kleurt, maar tegelijkertijd voedt. Garnier Nutrisse en Olia zijn twee lijnen met permanente haarkleuringen, die speciaal ontwikkeld zijn met verrijkende oliën. Deze oliën zijn bedoeld om het haar te verzorgen, zodat het gezond oogt en glanst.

Wil jij je uitgroei ook donkerder verven? Maak van je donkere uitgroei een stijlstatement dat ook nog eens gemakkelijk bij te houden is en je weinig extra tijd kost. Ga voor de Nutrisse D+ of D+++ voor een optimaal resultaat.