De 10 meest populaire blonde haarkleuren | Garnier
Vrouw staand met blond haar 768x428 Vrouw staand met blond haar 768x428

De 10 meest populaire blonde haarkleuren

Wil jij je haar in de zomer lichtblond en kies je in het najaar voor donkerblond? Welke tint je ook kiest: dít zijn de 10 meest gekozen blonde haarkleuren.

De 10 meest populaire kleuren blond haar
Blond haar ziet er stralend mooi uit. De tinten binnen het blonde kleurenpalet zijn perfect om mee te variëren. Misschien wil jij je haar in de zomer een tint lichter maken en kies je in het najaar voor een donkerblond. Van goudblond zoals de Hollywoodsterren tot ultramodern platinablond, er is altijd een blonde tint die bij je persoonlijkheid en huidtint past. Garnier heeft veel blonde haarkleuren die bij elke huidtint passen. In dit artikel lees je alles over de populaire keuzes voor blonde haarkleuring voor thuis.

Natuurlijke blonde haarkleur
Wil jij je haar een natuurlijk blonde kleur geven? Kies er dan voor om een natuurlijke tint na te bootsen. Pas de keuze van je haarkleur aan op je huidtint. Hoe je dat precies doet, lees je in het artikel: ‘De beste haarkleur bij jouw huidtint’. Wil je bij deze natuurlijke haarlook je make-up laten opvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor een opvallende glanzende lipstick of een helderblauwe mascara.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Crème Natuurlijk Blond 7.0.

Lichtblonde haarkleur
Voor natuurlijke blondines die net wat lichter willen, kan lichtblond voor een geheel nieuwe look zorgen. Bij lichtblond haar staat vrijwel alle oogmake-up. Wanneer je een warme ondertoon hebt, staat roze oogschaduw geweldig.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Olia 8.0 – Lichtblond.

Licht goudblonde haarkleur
Honingblonde tinten laten je gezicht stralen, ongeacht de ondertoon van de huid. Het geeft je een warme uitstraling. De heldere en lichtere tint van goudblond of honingblond zal glans aan je haar geven en warmte toevoegen aan een lichte en olijfkleurige huid. Honingblond wordt ook wel een sunkissed tint genoemd, het lijkt net alsof je haar wat is opgelicht door de zon. Combineer je goudblonde lokken met warme kleuren lipstick.  
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Crème 9.3 – Zeer Licht Goudblond.

Parelblonde haarkleur
Lichtgevend parelblond is een mix van natuurlijke en koele tinten die een warme gloed in het haar tegengaan. Deze kleur werkt het beste met een lichte tot gemiddelde huidskleur. Vooral als je bruine of groene ogen hebt. Maak je make-up look af met een bruine eyeliner die je vervaagt over je bovenste ooglid.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Olia 9.0 – Zeer licht blond.

Beige blonde haarkleur
Een beige blonde haarkleur is een zandblonde kleur die warmte geeft. Niet assig, maar sprankelend als champagne. Deze look is perfect voor iedereen met een neutrale huidskleur. Zorg ervoor dat je de koele tonen aanvult in je make-up, door bijvoorbeeld een oogschaduw in warme aardetinten te gebruiken. 
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Crème 7.3 - Goudblond.

Donkerblonde haarkleur
Deze blonde tint is een donkerblonde haarkleur die blond en bruin haar perfect combineert. Het is een ideale kleur voor iedereen met een neutrale huidskleur en het staat bij alle oogkleuren. Combineer blond haar met een beige-roze of nude lipgloss om er een mooi geheel van te maken.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Olia 6.0 Donkerblond.

Asblonde haarkleur
Asblond is vernoemd naar de koele ondertoon die erin zit. Het is een populaire haarkleur die prachtig staat. Je kunt ook asblond kiezen als tussenstop op weg naar platinablond haar. Voor een avond make-up combineer je deze kleur met zilverachtig grijze smokey eyes.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Crème 10.01 -  Zeer Licht As Blond.

Champagne blonde haarkleur
Deze bruisende en lichtblonde haarkleur is net zo leuk als zijn naam, een champagne blonde tint die niet te warm of te assig is. Champagne-blondines gebruiken het liefst een glanzende gouden bronzer.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Crème 8 Lichtblond.

Platinablonde haarkleur
Superlicht platinablond is overal, van de catwalks tot social media tot de bladen. Deze look zal zeker de aandacht trekken, dus houd je huid rustig en draag hier een klassieke rode of dieppaarse lippenstift bij.
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse Ultra Blond 100 – Zeer Licht Natuurlijk Blond.

Donkerblonde haarkleur
Deze natuurlijk ogende tint is een mix van bruin en blond. Donkerblond ziet er natuurlijk uit op lichte tot gemiddelde huidskleur. Gouden sieraden laten de lichtere tonen van deze haarkleur nog beter uitkomen. Qua oogmake-up werken groen- en blauwtinten hier mooi bij. 
DIY haarkleur voor thuis: Garnier Nutrisse 6 – Natuurlijk Donkerblond .