Haarstijlen voor krullen | Garnier
15 950x534 15 768x432

Welke haarstijl kies jij voor je krullen?

Je weet dat je krullen veelzijdig zijn, maar een nieuwe haarstijl vinden die past bij je gezichtsvorm en de textuur van je haar kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er genoeg ideeën te bedenken. Voel je vrij om deze haarstijlen voor krullend haar met elkaar te combineren, zodat je voor jezelf een op maat gemaakte look creëert. Haartip: welke haarstijl je ook kiest, verwen je krullen 1x per week met een haarmasker met avocado-olie dat je 3-5 minuten laat inwerken. Je krullen zullen door en door gevoed zijn, zonder te verzwaren en pluizig haar verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een haarmasker maakt het haar makkelijker in model te brengen, herstelt, en maakt het onweerstaanbaar zacht met een schitterende glans.

De beste kapsels voor krullend lang haar
Krullend lang haar kan zowel gestructureerd als nonchalant zijn. Voor een look met veel definitie kun je kiezen voor lange lagen en een zijpony. Hou de lagen aan de voorkant op de juiste hoogte om je gezichtsvorm te benadrukken. 

Bij een langwerpig gezicht worden de lagen langs het gezicht ter hoogte van de kin geknipt en bij ovale, ronde en hartvormige gezichten mag het haar iets langer dan de kin zijn. Lange, warrige lagen zijn perfect om je krullen op hun best uit te laten komen. Door de punten van het haar in een v-vorm te knippen, lopen de lagen mooi in elkaar over, waardoor dit een onderhoudsvriendelijke look is. Om het haar mooi in model te brengen, borstel je het zachtjes in een lage zijscheiding. Of kies voor platte vlechtjes vanaf de haaraanzet en laat het aan de achterkant los. 

 

De beste haarstijlen voor middellang krullend haar
Ook bij medium lang krullend haar staan lange lagen perfect. Perfecte haarstijlen bij deze lengte zijn: de halve knot, waarbij de nadruk op het gezicht ligt, doordat je de krullen naar achter vastzet.

Een twist-out is de meest simpele manier om mooie krullen te maken in middellang haar. Je twist of vlecht het haar en laat het ’s nachts vast. Wanneer je de twists ’s ochtends los maakt, heb je mooie, gedefinieerde krullen.

 

De beste krullen kapsels voor kort haar
Met kort krullend haar kun je alle kanten op. Knip het op kinhoogte in een bob, dit staat fantastisch bij springerige krullen.  
Zelfs bij een kort pixie kapsel kun je een slag in het haar krijgen. Is de lengte bovenop wat langer, gebruik dan zachtjes een kam om het lichtjes te touperen en je krullen wat extra volume te geven. 

Wat voor soort krullen je ook hebt, goede voeding is essentieel. Probeer bijvoorbeeld eens de Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter producten. Deze geven intensieve voeding en zorgen ervoor dat je krullen er gezond uit zien.