Leuke haarstijlen voor haar dat moeilijk in model te brengen is | Garnier
16 950x534 16 768x432

Heb jij haar dat moeilijk in model te brengen is? Ontdek onze top 5 haarstijlen om jouw haar te temmen.

Krijg je je haar altijd maar met moeite in model? Heb je onhandelbaar haar waarmee je steeds de strijd verliest? Geen zorgen, er zijn tegenwoordig volop producten verkrijgbaar om ook jouw haar te temmen en er zijn genoeg geschikte haarstijlen om uit te kiezen.

1. De gevlochten zijstaart
Dat een mooi kapsel niet veel tijd hoeft te kosten, bewijst deze gevlochten zijstaart. Dit is een supersnelle haarstijl die je in een paar minuten voor elkaar hebt. Verdeel je haar in een middenscheiding, bind het vast in een lage paardenstaart, en zwaai de start aan één kant over je schouder. Vlecht je haar en zet het onderaan vast met een elastiekje. Voor de finishing touch haal je vooraan links en rechts twee kleine plukjes uit de vlecht en krul ze. 

 

2. De rommelige knot
Bind je haar met een elastiekje vast in een hoge paardenstaart. Draai de staart rond het elastiek om een knot te maken. Toupeer een paar punten om deze haarstijl nonchalant te houden en zet het haar verder vast met haarspeldjes. 

 

3. De vissengraatvlecht
De vissengraatvlecht is de perfecte balans tussen nonchalance en chic. Breng voor het vlechten een Loving Blends leave-in cream aan in de punten van je haar voor extra textuur, en zorg er zo voor dat je haar makkelijker in model te brengen is. Voor pluizig of zeer droog haar is er avocado leave-in cream. De olijf leave-in cream kan gebruikt worden voor gevoelig of zeer droog haar. Heb jij beschadigd of breekbaar haar? Probeer Loving Blends Honing Goud leave-in cream eens.

Borstel het haar naar achter en bind het vast in een lage paardenstaart. Verdeel de staart in twee secties. Pak van de rechterkant een klein plukje haar en breng deze naar de linker pluk. Pak vervolgens rechts een pluk breng deze kruislings naar de linkerkant. Herhaal deze stap totdat je aan het einde van de vlecht bent en maak het vast met een elastiekje.

 

4. Twisted hoge paardenstaart
Met de juiste aanpak maak je van pluizige lokken een volumineus kapsel. Een van de beste haarproducten om pluizig haar onder controle te krijgen is de Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter leave-in cream. Neem een beetje van de crème en borstel het naar achter. 

Verdeel je haar in twee delen en maak het bovenste gedeelte vast in een halve staart met een klein elastiekje. Het haar onder je oren hangt dan nog los. Bind nu de rest van je haar vast met een klein elastiekje direct onder de bovenste staart. Draai de twee delen nu om elkaar heen en zet ze onderaan vast met een elastiek.

 

5. De klassieke vlecht
Voordat je begint met vlechten is het belangrijk dat er geen klitten meer in het haar zitten. Om het te helpen ontwarren, kun je haarverzorgingsproducten gebruiken, zoals de Loving Blends Argan- & Camelia-olie conditioner. Rijke arganolie voedt het haar en beschermt tot in de puntjes. Je haar wordt makkelijker om in model te brengen met als eindresultaat een stralende glans en natuurlijke schoonheid. Verdeel je haar in drie gelijke strengen. Houd de linkerpluk vast en breng deze naar het midden, pak dan de buitenste pluk aan de rechterkant en haal die ook naar het midden. Ga zo door tot het einde van het haar en bind het vast.