Wat is het beste haarmasker? Advies voor verschillende haartypes | Garnier
11 950x534 11 768x432

Wat is het beste haarmasker voor jou? 3 top formules voor verschillende haartypes

De voordelen van haarmaskers, zoals het hydrateren, voeden en verzorgen van breekbaar haar zijn voor de meeste mensen wel bekend. Maar weet je ook wat de juiste formule is voor jouw haar? Voor ieder haartype, droog, beschadigd of gevoelig haar, is er een haarmasker dat het beste geschikt is. De effecten van een haarmasker kunnen grofweg in 3 categorieën verdeeld worden en we leggen ze hieronder aan je uit: 1. Hydrateren 2. Voeden 3. Beschermen

1. Een hydraterend haarmasker bij droog haar
Heb je van nature een droog haartype, dan weet je waarschijnlijk dat je haar meer hydratatie nodig heeft dan een dagelijkse shampoo en conditioner je kan bieden. De beste haarmaskers voor droog haar bevatten vitaminerijke ingrediënten die het haar van de haarzakjes tot in de punten voeden. Bovendien bevatten ze mineralen die de elasticiteit en de sterkte van het haar verbeteren. Het Loving Blends Voedende Amandelmelk Yoghurt haarmasker bevat twee biologische ingrediënten: amandelmelk en agavesap, wat zorgt dat je haar beter is gehydrateerd.

2. Voedend haarmasker geschikt voor zeer droog of pluizig haar
Heb je krullend haar dat de neiging heeft om snel te pluizig te worden? Of is jouw haar zeer droog en broos? Een intens voedend haarmasker 1 à 2 keer per week maakt het haar gladder, soepeler en eenvoudiger te stylen. Het Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter haarmasker is speciaal geschikt voor zeer droog tot pluizig haar. Het is verrijkt met avocado-olie en karitéboter, voedt je haar intensief en verzacht het zonder te verzwaren.

3. Beschermend haarmasker voor beschadigd of breekbaar haar
Bij breekbaar haar en gespleten haarpunten is een haarmasker met verzachtende en beschermende eigenschappen de beste optie, zoals het Garnier Loving Blends Honinggoud herstellende haarmasker. Dit haarmasker is speciaal voor beschadigd en breekbaar haar samengesteld. Dit recept combineert honing, royal jelly en bijenbalsem en herstelt beschadigd of poreus haar tot in de haarpunten, zonder dat het zwaar wordt. Je haar wordt zachter, biedt meer weerstand en is makkelijker in model te brengen met als eindresultaat een gezonde en glanzende haardos.