Hoe gebruik je Micellair Reinigingswater? | Garnier
GEBRUIK MICELLAIR 5 GEBRUIK MICELLAIR 4

Hoe gebruik je Micellair Reinigingswater?

Micellair Reinigingswater is ideaal om toe te voegen aan je ochtend- en avondritueel. Het reinigt én hydrateert en dat allemaal met maar één product. Micellair Reinigingswater is altijd op de make-uptafel van Françaises te vinden. Zij weten als geen ander hoe je de huid in perfecte conditie houdt en zijn fan. Hoe je het precies gebruikt, leggen we hier uit.

Wanneer gebruik je Micellair Reinigingswater?
Micellair Reinigingswater kun je elke dag van de week gebruiken. Voor een stralende en frisse huid gebruik je het in de ochtend én avond. Het is een gezichtsreiniger en make-upremover in één. Het reinigt je huid grondig, geeft een subtiele glow en zorgt voor een zacht gevoel. Na een behandeling met het zuiverende water duik je fris je bed in of stap je stralend de deur uit.

Voor het gebruik van Micellair Reinigingswater is een aantal tips op een rijtje gezet:


Tip 1
Om oogmake-up te verwijderen doe je het volgende:
1. Breng enkele druppels aan op een wattenschijfje en leg dit kort op je ogen, zodat het zuiverende water kan intrekken.
2. Veeg het vuil gemakkelijk van de huid, zonder ruwe, wrijvende bewegingen te maken.

Tip 2
Om de make-up van de rest van je gezicht te verwijderen doe je het volgende:
1. Pak twee nieuwe wattenschijfjes met reinigingswater.
2. Maak zachte veegbewegingen om vuil te verwijderen. Het is niet nodig om hard te wrijven, het Garnier Micellair Reinigingswater is zo ontwikkeld dat het zijn werk doet zonder een ruwe gezichtsbehandeling.

Tip 3
Zelfs wanneer je geen make-up gebruikt is het belangrijk om je gezicht altijd goed te reinigen. Gedurende de dag blijft er vuil achter waar je zeker niet mee je bed in wil stappen. Wil je een gezonde, stralende huid, zorg dan dat je in de ochtend én in de avond je gezicht reinigt.

Wil je advies over welk Garnier Micellair Reinigingswater perfect voor jou is? We hebben ze hier op een rij gezet.