Arganolie voor huid en gezicht | Garnier
ARGAN 5 ARGAN 4

Wat doet arganolie voor je huid?

Heb je een droge, gevoelige huid? Dan snakt je huid naar de juiste voeding. Arganolie staat bekend vanwege zijn voedende eigenschappen.

Arganolie komt uit de pitten van argannoten. Arganolie staat bekend als wonderolie en wordt ook weleens het 'groene goud' uit Marokko genoemd. Daar wordt het al eeuwenlang door berbervrouwen gebruikt als ingrediënt in voedende huidverzorging.

Biologische arganolie bevat verzorgende, voedende eigenschappen die jou helpen die mooie, natuurlijke glow van je huid te behouden. En wist je dat het ook nog eens heerlijk ruikt? Genoeg redenen dus om arganolie aan je huidverzorgingsritueel toe te voegen. Wij leggen je hieronder uit hoe je dat precies doet.

Biologische arganolie
Onze biologische arganolie wordt gewonnen in Marokko, de enige plaats ter wereld waar de arganboom van nature groeit. Op de vlaktes rondom Sousse zorgen deze bomen voor het op één na grootste ecosysteem van het land, zo vormen ze een natuurlijke barrière tegen woestijnvorming.

De arganolie van de Garnier BIO productlijn is biologisch verbouwd en fairtrade. De noten worden met de hand geplukt door Marokkaanse vrouwen, die daar een eerlijke prijs voor krijgen. Daarnaast gebruikt Garnier BIO waar mogelijk hernieuwbare bronnen. Duurzame bronnen die elk jaar opnieuw geoogst kunnen worden.

Veelzijdige, herstellende balsem voor je gezicht, lijf en handen
Verrijkt met biologische karité boter en het antioxidant vitamine E maakt de Garnier BIO Argan Herstellende Balsem tot een instant redder in nood voor je huid. Of het nu gaat om je gezicht, lichaam of handen. Na gebruik is je huid gekalmeerd en gevoed en voelt onmiddellijk zacht en comfortabel aan.

De handige tube maakt dat je de crème zo in je tas stopt en dat maakt hem tot de ideale oplossing voor thuis én onderweg. Heb je droge wangen, ruwe plekjes op je ellebogen of knieën, droge handen, trekkerige huid of een jeukend gevoel? Breng de crème aan op de droge plekjes waar het nodig is en masseer het zachtjes in de huid door met je vingertoppen cirkeltjes op de huid te draaien. Zo wordt de crème optimaal door de huid geabsorbeerd. Het wordt niet aangeraden de crème te gebruiken op beschadigde huid.

Voedende gezichtsmist als extra verwenmoment
Verfris en hydrateer je huid met deze argan gezichtsmist. De ultrafijne Garnier BIO Argan Voedende Mist zorgt voor een instant gevoede en gehydrateerde huid met een natuurlijke glans. Je gebruikt hem wanneer je dat wilt, en waar je het wilt. Gewoon even sprayen op de momenten dat je huid droog aanvoelt en wel een oppepper kan gebruiken. De geur van 100% natuurlijke oorsprong bezorgt je een warm, behaaglijk gevoel.

Verzorgende crème voor de ochtend en avond
Garnier BIO Argan Voedende Dagcrème bevat arganolie en is daarnaast verrijkt met biologische aloë vera en hyaluronzuur. Deze gouden combinatie zorgt voor een gevoede, zachte huid die tot wel 48 uur gehydrateerd blijft. Je kunt de voedende dagcrème zowel in de ochtend als de avond gebruiken.

Optie 1: Reinig de huid en breng de crème aan op je gezicht. Wrijf de crème zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen.
Optie 2: Voor een extra intense voeding terwijl je slaapt, breng je de crème 's avonds lekker royaal aan.