Waterproof langhoudende make-up verwijderen | Garnier
WATERPROOF 5 WATERPROOF 4

Hoe verwijder je het beste langhoudende make-up?

Oeps. Het leek zo handig, die waterproof mascara voor een dagje zonnen en zwemmen, maar eenmaal thuis zit het muurvast. Wat je vooral niet moet doen is heel hard over je wimpers wrijven om de resten te verwijderen. Je wilt immers je oogverblindende oogopslag niet beschadigen. Maar hoe verwijder je hardnekkige make-up nu goed en huidvriendelijk? Dat gaan we je vertellen.

Micellair water
De oplossing voor al je mascara en make-upproblemen is micellair water. Met het zuiverende water kun je zonder gedoe waterproof mascara en long-lasting make-up van je gezicht krijgen. Het is een zachte reiniging waardoor je ogen en je huid minder geïrriteerd zullen raken. Garnier deed onderzoek naar een milde oogmake-upremover en ontdekte Micellair Reinigingswater in Olie. Dit beautyproduct bevat reinigende oliën, waaronder de ultra-efficiënte arganolie. Het reinigt en kalmeert in één handeling. De olie zorgt ervoor dat zelfs de laatste resten make-up op een zachte en zorgzame manier verwijderd worden. Als je dagelijks met make-up in de weer bent, is het fijn als je huid ook verzorgd wordt wanneer je make-up weer verwijdert. Probeer het wondermiddel om te ontdekken of het ook jouw redder in nood is.

Extra tips voor al jouw make-upproblemen

Naast mascara zijn er ook andere soorten make-up, zoals lippenstift en foundation waarvan je wil dat die goed blijven zitten. Hier zijn wat extra tips om verschillende soorten langhoudende make-up makkelijk te verwijderen.

Langhoudende lippenstift verwijderen

Met Garnier Micellair Reinigingswater in Olie krijg je zelfs de meest stugge, langhoudende lipstick verwijderd – gemakkelijk en doeltreffend. Het is speciaal ontwikkeld als milde make-upreiniger en perfect voor de gevoelige zone rondom je lippen. Even aanbrengen op een wattenschijfje, verwijder de lipstick zonder hard te boenen en je bent klaar voor je schoonheidsslaapje.

Waterproof mascara verwijderen
Mascara zacht en veilig verwijderen is misschien wel net zo belangrijk als hoe je de mascara aanbrengt, aangezien deze ‘dagelijkse handeling’ de huid rondom je ogen zowel kan voeden als beschadigen. Met Garnier Micellair Reinigingswater in Olie is het verwijderen van mascara niet langer een groot karwei. Laat je mascara door middel van het zuiverende water eerst even losweken door de wattenschijfjes met het micellair water erop te laten rusten, en veeg het daarna gemakkelijk van je wimpers.

Foundation verwijderen
Micellair Reinigingswater is ook geschikt om foundation mee te verwijderen. Foundation verwijderen kan soms een pittige klus zijn, maar met het gebruik van Micellair Reinigingswater in Olie kun je elk beautyproduct goed en grondig verwijderen. Het water trekt álle restjes foundation van je huid en uit je poriën, samen met alle andere onzuiverheden. Wel zo makkelijk!