Micellair Water met Reinigingsmelk | Garnier

Garnier Micellair Micellair Water Reinigingsmelk

De kracht van Micellair Water en de zachtheid van Reinigingsmelk. De toevoeging van de melk zorgt voor extra hydratatie en comfort. Dit Micellair reinigingswater reinigt en hydrateert de huid en verwijdert make-up met slechts één wattenschijfje, zonder te wrijven en zonder af te spoelen! Deze milky variant is speciaal geformuleerd voor de droge en gevoelige huid!

formaat
400ml

Product informatie

Micellair Water met Reinigingsmelk profiteert van de kracht van Micellair Water en de zachtheid van Reinigingsmelk. De toevoeging van de melk zorgt voor extra hydratatie en comfort. Dit Micellair reinigingswater reinigt en hydrateert de huid en verwijdert make-up met slechts één wattenschijfje. De Micellen trekken make-up en vuil aan als een magneet en door de frisse en lichte textuur voelt de huid na gebruik comfortabel, minder strak en niet vet aan.

ingrediënten

967343 17 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE (F.I.L. B229152/1).

Gebruiksaanwijzing

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Neem naar behoefte één of twee wattenschijfjes en breng het micellair water hierop aan.
Stap 2: Leg de wattenschijfjes op je ogen en verwijder je oogmake-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen.
Stap 3: Beweeg de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit todat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn.
Stap 4: Haal het wattenschijfje met Micellair Reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht. Werk dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals.

ONTDEK JOUW FAVORIETE MICELLAIR WATER

Garnier zet zich in voor green beauty

Volg ons op onze reis richting een
duurzame toekomst.
Een groene stap vooruit voor ons allemaal.