Gezichtsreiniging voor een frisse huid | Garnier
first fixed slider

ONTDEK ALLE LIJNEN GEZICHTSREINIGING VAN GARNIER

Je gezicht reinigen is een belangrijke stap in je dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Garnier heeft een uitgebreid aanbod aan gezichtsreinigingsproducten. Of je nu een droge, gevoelige huid, een normale huid, of een vette, onzuivere huid hebt, met de gezichtsreiniging van Garnier kun jij jouw huid op de juiste manier reinigen. Voor een frisse, stralende huid die zacht aanvoelt.

Ontdek alle lijnen gezichtsreiniging hieronder.

Contentblok gezichtsreiniging micellair

Micellair

Met Micellair gezichtsreinigingsproducten kun je op een gemakkelijke manier make-up en vuil van je gezicht, ogen en lippen verwijderen. De micellen in de formule werken als een magneet, waardoor make-up, talg en onzuiverheden in één handeling worden verwijderd, zonder te wrijven.

Naast het verwijderen van make-up en vuil, verzachten Micellair reinigingsproducten de huid. Daarmee zijn de Garnier Micellair producten geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Nog een voordeel van Micellair reinigingswater ten opzichte van andere make-up removers, is dat het niet afgespoeld hoeft te worden. 

ONTDEK HET ZELF

Pure Active Charcoal

Heb jij een gemengde tot vette huid en last van onzuiverheden? Dan is de juiste reiniging van je huid extra belangrijk. Pak je imperfecties aan met de speciaal voor de onzuivere huid ontwikkelde Pure Active Charcoal lijn!

Speciaal voor jouw specifieke imperfecties, of dat nou een glimmende huid is, of vervelende puistjes en mee-eters, heeft Pure Active het juiste reinigingsproduct. Vind het product dat jou helpt een zichtbaar betere en gezonder uitziende huid te krijgen. De formules met natuurlijke ingrediënten en klinisch bewezen efficiëntie zorgen voor een grondige reiniging. Daar kan jouw huid op vertrouwen!

ONTDEK HET ZELF

Garnier   SkinActive   Foto
Contentblok gezichtsreiniging Garnier Bio

Garnier BIO

Bij Garnier geloven we in de kracht van natuurlijke ingrediënten en dat er voor ieder huidtype een ideale plant is met unieke eigenschappen. Deze unieke eigenschappen van de planten zorgen voor de optimale reiniging en verzorging die speciaal is afgestemd op jouw huidtype. Uit elke plant zijn de meest effectieve stoffen gehaald om de beste reiniging en verzorging te bereiken. Naast verzorgende gezichtsproducten bevat de Garnier BIO lijn natuurlijke reinigingsproducten. Deze reinigingsproducten bevatten unieke ingrediënten, speciaal gericht op verschillende huidtypen. Ontdek jouw unieke ingrediënt zelf!

ONTDEK HET ZELF

SkinActive Botanicals

Onze Botanische lijn bevat gezichtsreinigingsproducten waarvan 96% van de ingrediënten van natuurlijke herkomst hebben en voornamelijk van plantaardige oorsprong zijn. De overige 4% van de ingrediënten zorgen voor een plezierige zintuigelijke ervaring en goede conservering van onze formules. De formules van onze Botanische reinigingsproducten bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische kleurstoffen.

De Botanische reinigingsproducten zijn verrijkt met verschillende ingrediënten, om de verschillende huidtypen van de juiste reiniging en verzorging te kunnen voorzien. Ontdek het Botanische reinigingsproduct voor jouw huid!

ONTDEK HET ZELF

Botanicals content block image