Inspiratie voor blonde kapsels | Garnier
8 950x543 Vrouw met middellang blond golvend haar

Inspiratie voor blonde haarstijlen!

Blond haar is ontzettend veelzijdig en in vele stijlen draagbaar. Laat je inspireren door de meest voorkomende haarstijlen. Tijdloos mooie blonde kapsels.

Inspiratie voor blonde kapsels
Heb je blond haar, dan is er volop keuze wanneer het aankomt op passende haarstijlen. Van een natuurlijke look op schouderlengte tot verfijnd opgestoken voor een glamoureuze uitstraling. Met blonde lokken kun je alle kanten uit. Hieronder vind je de 3 meest voorkomende kapsels met blond haar op een rij.

Middenlang blond met een pony
Blond haar over de schouders is een altijd relevante haarstijl. Een goed geknipte pony zorgt daarbij voor een klassieke, verzorgde uitstraling. Daarbij maakt het niet uit of de pony nonchalant of juist strak geknipt is. Het toevoegen van highlights zorgt voor een speelse twist. 

Blond haar is een gemakkelijke basis om mee te variëren. In het assortiment van Garnier Nutrisse Crème en Garnier Olia zitten diverse kleurnuances om hier eindeloos mee te wisselen en deze kleuren staan bij vrijwel ieder warm en koel huidtype.  

De goudblonde lob
De lob is een aantrekkelijke variant voor middellang haar. De lob is een lange bob op schouderlengte of iets langer. Met Garnier Olia Super Blond 110 bereik je de juiste basiskleur. Deze permanente haarverf bevat een voedende en versterkende formule en laat het haar glanzen

Een lob in laagjes ziet er nonchalant uit. Een lob die kaarsrecht wordt geknipt heeft meer weg van de klassieke bob. 
In de herfst en winter kan het mooi zijn om de blonde lob iets donkerder te maken en aan te passen aan de seizoenen, bijvoorbeeld licht kastanjebruin.  

Gladde, lage knot voor middenblond haar
Of je eigen stijl nu nonchalant is of juist klassiek, er is altijd wel een situatie waarbij de gladde lage knot van pas komt. 
Als het haar lang genoeg is, is het mooi om een pluk haar aan de buitenkant om de knot heen te draaien, waardoor het haarelastiek en speldjes niet meer te zien zijn. Wanneer het haar verschillende blondtinten heeft geeft dit ook een spannend kleurcontrast. 

Blond haar raakt nooit uit de mode en blijft onverminderd populair. Dat wordt mede veroorzaakt door de nieuwe generatie aan haarkleurproducten zoals Garnier Nutrisse. We kunnen verbluffende resultaten bereiken en tegelijkertijd het haar verzorgen. Waardoor het blond, krachtig én glanzend oogt. En wil jij weten welke blonde kleur het beste bij jou past, lees dan ons artikel ‘De meest populaire kleuren voor blond haar’.