Hoe gebruik je blondeerspray? | Garnier
Vrouw met blond haar Vrouw met lang blond haar

Blondeerspray, wat is het en hoe gebruik ik het?

Blondspray maakt je haar 1 tint lichter. Een zonnig effect, alsof je net van vakantie komt. Ontdek hoe je het gebruikt zonder je haar te beschadigen.

Blondeerspray - Hoe gebruik ik het en wat kan het?
Wil je je haar het hele jaar door een zomerblonde uitstraling geven? Een blondeerspray maakt je haar lichter en geeft het een zonnig effect, alsof je net terug bent van vakantie.

Hoe gebruik je een blondeerspray?
Om Nutrisse Truly Blonde spray te gebruiken, is er geen speciale voorbereiding nodig. Je kunt direct beginnen. Breng de spray aan op handdoekdroog haar.

Je kunt er daarbij voor kiezen om je gehele haar te sprayen of alleen bepaalde delen op te lichten. Denk bijvoorbeeld aan zonnige highlights door het haar heen, of kies ervoor om alleen de haarlengten en haarpunten in te sprayen waardoor je een ombre effect creëert van donker naar licht haar.

Hoe licht je je haar maakt met de blondspray, heb je zelf in de hand. Het haar wordt bij elke toepassing geleidelijk lichter. Wacht 1 week met de volgende toepassing.

Gebruiksaanwijzing:
• Breng de spray aan op handdoekdroog haar.
• Spray het product op de delen die je wilt verhelderen.
• Laat je haar aan de lucht drogen.
• Wil je het oplichtende effect versterken? Droog het dan met een föhn, de hitte zal het resultaat versterken.

Voor welke haarkleuren is blondeerspray geschikt? 
Garnier Nutrisse Truly Blond Verhelderende Spray is geschikt als verhelderend product voor natuurlijk blond en gekleurd blond haar. Voor donkerdere haartinten is deze spray niet geschikt. De zachte formule op basis van kamille-extract beschermt en voedt het haar. Supermakkelijk en snel in gebruik zonder inwerken en uitspoelen. De spray is dus niet uitwasbaar. Heb je na de blondspray een warm, goudachtig resultaat, dan is het geen probleem om weer donkerder te kleuren. Wanneer je een blonde, zonnige ondergrond hebt gekregen na de blondspray en je wilt je haar meer dan twee tinten donkerder verven, raden wij het aan om ons Consumer Care team te bellen voor het beste advies.