Zo verf jij je haar met Nutrisse Crème | Garnier
22 950x543 22 950x543

Zo verf jij je haar met Nutrisse Crème

In deze eenvoudige tutorial over haarkleuren leer je hoe je thuis stralende, langdurige kleuren en 100% grijsdekking bereikt met Nutrisse Crème.

Zo verf jij je haar met Nutrisse Crème
In deze eenvoudige tutorial over haarkleuren leer je hoe je thuis stralende, langdurige kleuren en 100% grijsdekking bereikt met Garnier Nutrisse Crème. Met avocado-, cranberry-, olijf- en karité-olie geeft het je de kleur die je wilt en de voeding die je haar nodig heeft. Vergeet niet om 48 uur voordat je begint met verven een allergiewaarschuwingstest te doen.

Volg deze stappen voor een perfect resultaat:

1. Voorbereiding
Lees en volg altijd de instructies die in de verpakking bij de haarverf zitten. Dat geldt zowel voor het verven van het hele haar als het bijwerken van alleen de uitgroei. Begin met droog, ongewassen haar, wikkel een handdoek om je schouders en trek de handschoenen aan om je kleding en handen tegen de haarkleur te beschermen. 
• Draai de dop van de opbrengflacon
• Open de tube Crèmekleuring en doorboor de bescherming met de scherpe punt in de dop.
• Knijp de hele inhoud van de tube Crèmekleuring in de opbrengflacon.

2. Meng de kleuren
Plaats de applicator terug op de ontwikkelcrème, schud minimaal 30 seconden om de formule te mengen en een egaal mengsel te krijgen.

3. Kleur eerst je uitgroei
Begin met het kleuren bij de haaraanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar. Gebruik voldoende haarverf en zorg ervoor dat het haar bij de haarlijn en de slapen volledig in de verf zitten.

4. Kleur tot de punten van je haar
Breng de rest van de kleuring aan op de lengtes en uiteinden van je haar. Masseer de haarkleuring goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.

5. Wacht 25-30 minuten
Laat de haarkleur 25-30 minuten zitten. De inwerktijd is afhankelijk van hoeveel grijs haar je hebt en van de haartextuur. Indien je veel grijs haar hebt of je haar erg resistent is, laat je de haarkleuring 35 minuten inwerken.

6. Spoel uit en gebruik de conditioner
Breng met je handschoenen wat water aan op het haar en masseer het licht om het kleurproduct te laten schuimen. Spoel daarna het haar uit totdat het water helder is. Breng de verzorgende nabehandeling aan. Deze nabehandelingscrème bevat avocado-, cranberry-, olijf- en karité-olie en laat het haar zijdezacht en gevoed voelen. Laat het 2 à 3 minuten intrekken en spoel het grondig uit. Je kunt deze conditioner na de verfbeurt bewaren, er zit genoeg crème in om het haar meerdere keren na te behandelen.