Last van droog haar? Zo krijg je gezond, gehydrateerd haar | Garnier
6 950x534 6 768x432

Bestrijd droog haar! 4 oplossingen voor gezonder en gehydrateerd haar.

Is je haar droog, dof en broos? Een veelvoorkomend haarprobleem, maar er is een oplossing. Je lokken hebben alleen wat meer aandacht en verzorging nodig. Ontdek hoe je droog haar weer levendig maakt, door te kiezen voor een aanpak die het haar voedt en verzorgt.

Kies bij droog haar voor een geschikte shampoo
Bij droog haar is het belangrijk om te kiezen voor haarverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor dit haartype. Zo wordt het haar pluk voor pluk van de wortel tot de punten gevoed en verzorgd.

Voor lichtdroog haar, gebruik je de Loving Blends Voedende Amandelmelk.
Voor zeer droog of gevoelig haar, Loving Blends Mythische olijf shampoo.
Voor zeer droog haar, gebruik je de Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter shampoo.

Gebruik een leave-in cream
Voor extra ontwarring en voeding, is het slim om een leave-in cream te gebruiken. Dit is zowel op nat als droog haar aan te brengen. Het haar hoeft daarna niet gewassen te worden, je kunt het direct in model brengen. De leave-in crème blijft het haar gedurende de dag voeden, versterkt het haar en helpt gespleten haarpunten te voorkomen. Er zijn drie varianten verkrijgbaar. Voor gevoelig en uitgedroogd haar is er de Loving Blends Mythische Olijf leave-in cream. Bij zeer droog en pluizig haar kies je de Loving Blends Avocado-olie & Karitéboter cream. Tenslotte is er de Loving Blends Honing Goud leave-in cream voor beschadig of breekbaar haar.

Verwen je lokken met een haarmasker
Gebruik voor een verwenmoment een of twee keer per week een speciaal haarmasker voor droog haar. 
• Voor normaal tot droog haar is de Loving Blends Kokosmelk & Macadamia haarmasker een geschikt product om het haar te voeden en soepel te krijgen. 
• De Loving Blends Voedende Amandelmelk range hydrateert en geeft het haar een stralende glans. 
• Voor droog en dof haar is er het sublieme haarmasker verrijkt met Argan & Cameliaolie.
• De Loving Blends Mythische Olijf range is bedoeld voor zeer droog en gevoelig haar.
• Bij pluizig of zeer droog haar is het haarmasker met Avocado-olie & Karitéboter een goede keuze. Dit masker is ook zeer geschikt voor krullen!