Wat is een toner en hoe gebruik ik een toner op mijn gezicht? | Garnier
TONER BIO 5 TONER BIO 4

Wat is een toner en hoe gebruik ik een toner op mijn gezicht?

Het gebruiken van zowel een cleanser en een toner is gunstig voor je huid. Gedurende dag hopen vuil, talg en dode huidcellen zich op je huid op. Stap één van je verzorgingsroutine is dan het reinigen van je huid met een cleanser. De tweede stap is een toner. Je gebruikt een toner om de huid te hydrateren, egaliseren en overtollig talg te verminderen.

Een toner of een tonic?
De termen toner en tonic worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar dit zijn echt twee verschillende huidverzorgingsproducten. Een gezichtstonic werkt ontvettend en geeft je een fris gevoel.

Een toner wordt gebruikt na het reinigen van het gezicht zodat jouw poriën minder zichtbaar zijn. De toner van Garnier BIO, zoals hieronder beschreven, zuivert de huid en zorgt voor een egaliserend en matterend effect.

Hoe gebruik je een toner en in welke stap van je gezichtsverzorgingsroutine?
Het gebruik van een toner is de tweede stap in je verzorgingsroutine. Je begint met het reinigen van je gezicht en direct daarna breng je een toner aan.

Je doet wat toner op een wattenschijfje en je wrijft de toner zachtjes over je gezicht en je hals. Het is een leave-on product, wat wil zeggen dat je het niet af hoeft te spoelen.

De producten die na deze stap in je verzorgingsroutine komen kunnen bijvoorbeeld een dag- of nachtcrème, een serum of exfoliant zijn. Denk overdag ook altijd aan een crème of ander verzorgingsproduct met SPF om je tegen UV-straling te beschermen.

Wat zijn de voordelen van de Garnier BIO Tijm Perfectionerende Toner?
Wat de Garnier BIO Tijm Perfectionerende Toner zo bijzonder maakt, is het gebruik van biologische essentiële tijmolie als hoofdingrediënt. De toner helpt je huid te zuiveren zorgt voor een egaliserend, matterend effect.

Eerst even kort de belangrijkste voordelen van de Garnier BIO Perfectionerende Toner met tijm op een rijtje:

✓ Houdt de vette huid onder controle
✓ Werkt zuiverend
✓ Vermindert imperfecties
✓ Staat bekend als anti-oxidant

Houdt de vette huid onder controle
Biologische essentiële tijmolie is zeer geschikt voor mensen met een gecombineerde of vette huid. Vergrote poriën en een glimmende huid zijn de belangrijkste huidproblemen bij dit huidtype. De Tijm Perfectionerende Toner van Garnier BIO helpt deze huidproblemen op een natuurlijke manier te verminderen. Het helpt de overtollige talg op je gezicht te verminderen. Naast tijm bevat de Garnier BIO Tijm Perfectionerende Toner ook salicylzuur. Dit ingrediënt gaat de ophoping van talg tegen, waardoor poriën minder snel verstopt raken. Door het gebruik van de toner worden de poriën minder zichtbaar.

Werkt zuiverend
Tijm staat bekend om de natuurlijke zuiverende eigenschappen. In de toner gaat het imperfecties te lijf en zijn poriën minder zichtbaar. De huid voelt heerlijk gezuiverd aan na het gebruik van dit verfrissend product.

Vermindert imperfecties
Door regelmatig een toner met tijmolie te gebruiken, worden poriën minder zichtbaar.
Wil je graag een fris gezicht met een natuurlijke glow? Kies dan voor huidverzorgingsproducten met biologische essentiële tijmolie als actief bestanddeel. Dit helpt je op weg naar een huid zonder onzuiverheden.