De juiste shampoo voor een gevoelige hoofdhuid? | Garnier
Haver als ingrediënt voor de gevoelige hoofdhuid Haver voor gevoelige hoofdhuid

Hoe ga je om met een gevoelige hoofdhuid? Gebruik Loving Blends Milde Haver

Welke shampoo gebruik je, als je een gevoelige hoofdhuid hebt? Een snel geïrriteerde hoofdhuid heeft soms wat extra kalmerende verzorging nodig. Dat is waar de Loving Blends Milde Haver shampoo om de hoek komt kijken. Loving Blends Milde Haver Shampoo is speciaal samengesteld voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. De formule helpt de hoofdhuid te kalmeren en verminderen het jeukende gevoel dat daarmee gepaard gaat.

De perfecte formule
Rijstcrème is een van de belangrijkste ingrediënten van de Milde Haver Shampoo en is geïnspireerd op haarverzorging en huidverzorgingsrituelen uit Oost Azië. Hier verbouwen vrouwen al eeuwenlang rijst  en gebruiken deze om hun haar en huid te reinigen. Rijstcrème bevat vitamine B en E, waardoor de shampoo de gevoelige hoofdhuid voedt. Tegelijkertijd versterkt en beschermt deze milde shampoo het haar. 

Havermelk is het andere plantaardige extract dat al generaties lang in traditionele Europese schoonheidsgeheimen voorkomt. Havermelk is een verzachtend ingrediënt en staat bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de gevoelige hoofdhuid. Daarnaast voedt en versterkt het normaal haar. 

Deze twee traditionele ingrediënten gecombineerd in een innovatieve formule zorgen voor een milde shampoo die ideaal is voor de gevoelige hoofdhuid. De formule is dermatologisch getest op een gevoelige hoofdhuid. Het kalmeert de hoofdhuid en gaat een jeukend gevoel tegen.

Lichte, zachte lokken
Heb je naast een gevoelige hoofdhuid, haar dat gauw slap futloos of warrig wordt? Maak je geen zorgen. De Loving Blends Milde Haver Verzachtende Conditioner hydrateert het haar en verzorgt het perfect, zonder het te verzwaren. Het haar is zijdezacht, met een gezonde glans, terwijl het natuurlijke volume van je haar intact blijft. 

Loving Blends producten
Geïnspireerd door de natuur, is de volledige Loving Blends Milde Haver lijn ontwikkeld om goed te zijn voor je haar en de wereld waarin we leven. De range is 100% vegan en duurzaamheid staat voorop: de producten bevatten geen dierlijke producten of bijproducten en de shampoo flessen zijn 100% recyclebaar. De Loving Blends Milde Haver producten zijn met liefde gemaakt om de gevoelige huid te kalmeren en beschermen.