Wat is Micellair Water precies | Garnier
MICELLAIR REINIGER 5 MICELLAIR REINIGER 4

Garnier Micellair Reinigingswater: reiniger, tonic of verfrissende lotion?

Garnier Micellair Reinigingswater is een bijzonder fijn reinigingsproduct. Het is multi-inzetbaar als een make-up- en huidreiniger en het werkt bovendien als een make-upremover en een tonic in één. Hoe dat precies zit, lees je hieronder. Geloof ons, als je micellair water eenmaal hebt toegevoegd aan je verzorgingsroutine, wil je niet meer anders.

Een make-up remover en huidreiniger
Vraag aan een willekeurige schoonheidsspecialist hoe je je huid het beste kunt behandelen en je krijgt als tip om je gezicht nooit met harde en ruwe producten te behandelen. Gebruik altijd milde producten, en probeer nooit te hard te wrijven.

Garnier Micellair Reinigingswater is zo’n milde reiniger. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te wrijven of boenen om het vuil van je huid te verwijderen. Je brengt wat reiniger aan op een wattenschijfje en met zachte bewegingen kun je al het vuil van je huid afvegen. Daardoor krijg je een minder trekkerig gevoel en voelt je huid zachter aan.

En met micellair water maak je niet alleen je huid schoon, dit product is ook te gebruiken als make-up remover. Make-up en vuil worden verwijderd zonder hard te schrobben. Je maakt er je gezicht, ogen én lippen mee schoon en je hoeft je gezicht daarna niet eens af te spoelen.

Doet een gezichtstonic hetzelfde als micellair water?
Een tonic gebruik je normaal gesproken als tweede stap van je gezichtsverzorging, na het reinigen van je gezicht en voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

Je kunt een tonic zien als een ‘nareiniger’. Dit product haalt de restjes van het reinigingsproduct weg en je huid frist er als het ware door op. Die diepe reiniging is precies waarom je je gezichtstonic kunt vervangen voor dit alles-in-één product. Micellair reinigingswater is net als een tonic in staat om de poriën grondig te zuiveren. Maar waar een tonic vaak als component alcohol bevat en de huid kan uitdrogen, doet micellair water dit niet.

Wonderwater
Micellair reinigingswater is een reiniger op waterbasis, zonder parfum, parabenen of alcohol. Hierdoor zal het je huid niet uitdrogen en voelt de heldere substantie aan als een verkwikkende lotion.

Garnier Micellair water heeft dus de voordelen van een make-up remover, huidreiniging én een tonic in één. En wist je dat er een variant is voor ieder huidtype? Of je nu een gevoelige, gecombineerde of vette huid hebt, er is altijd een reinigingswater die past bij jouw huid. Waar wacht je nog op? Je bestelt jouw Garnier Micellair Reinigingswater hieronder eenvoudig online.