Karité boter voor hydratatie en voeding | Garnier
first fixed slider

WAT IS KARITÉ BOTER?

Karité boter is de gemeenschappelijke naam voor de dikke balsem die goed intrekt, afkomstig van de Afrikaanse Karité boom, nadat de geroosterde Karité noten zijn fijngemalen en de waardevolle olie gescheiden is. De olie is vast op kamertemperatuur, romig en rijk en daarom ideaal om de huid en haar te helpen verzachten en herstellen van droogheid.

Karit boter 3
Karit boter 4

DE VOORDELEN VAN KARITÉ BOTER

Ongeraffineerde Karité boter zit vol vitamine A en E en essentiële vetzuren. Het kan bijvoorbeeld rechtstreeks op droge lippen en droge hielen aangebracht worden.

VOORTDURENDE HYDRATATIE

Ondanks dat Karité boter in vaste vorm is bij kamertemperatuur, smelt het bij het aanbrengen op de huid door je natuurlijke lichaamswarmte op de bovenste huidlagen. Het helpt de huid voorzien in gezonde vetten en water. Niet alleen laat Karité boter, lotion of balsem je huid er jonger uitzien, je haar kan er ook glanzender uitzien door de hydratatie. Daarnaast kan het bijdragen aan het heropbouwen van collageen, wat een belangrijk menselijk component is verantwoordelijk voor een soepele, stevige huid.

Karite boter 5

ONTDEK ONZE INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Kies een ingrediënt uit het mozaïek of via de zoekbalk